Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bruno mars az énekesnek hogy...

Bruno mars az énekesnek hogy áll össze az életrajza az alábbi kérdésekből? Válaszplnátok a kérdésekre?

Figyelt kérdés
Bruno mars hány videóklipben szerepelt,mikor jelenik meg magyarországon a doo wops & hooligans,mi a nevük azoknak az embereknek akivel bruno mars dolgozott mi volt doo wops & hooligans első kislemeze?
2011. szept. 3. 19:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
léccii válaszoljatok rá!!!
2011. szept. 7. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:

sztem 7-ben(the other side,nothin on you,billonaire,the lazy song,grenade,just the way you are,lighters)sztem már megjelent de am nem tom,Cee Lo Green,B.o.B,Eminem,Travie McCoy(lehet h még voltak mások is de én csak őket tudom)sztem a just the way you are de ebbe már téll nem vok biztos

nah rem tudtam segiteni:))

2011. szept. 17. 23:02
 13/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2011. szept. 18. 17:25
 14/17 anonim ***** válasza:
nincsmit:))
2011. szept. 18. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
8-ban mert brandy long distance klippjében is szerepelt.dolgozott és zenét írt nekik:cee lo green,brandy,flo-rida,Travie McCoy,eminem,royce da 5'9,b.o.b.,sugababes és még sorolhatnám.Ajánlom a bruno mars g-portált ott mindent megtalálsz róla! oriási fan vagyok :-))))))))))))))))
2011. okt. 29. 17:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Óriási Fan.? Valakinek van fan-site-ja.?:D
2012. nov. 3. 20:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Csakmert énis nagyoon nagy Hooligan vagyok:F
2012. nov. 3. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!