Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A lányoknak mi tetszik justin...

A lányoknak mi tetszik justin bieberen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 17:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%

ma 21:47 Valóban ez volt a kérdés... kretén

Amúgy ha búza lenne, akkor máshogy nézne ki azért...

Vagy nem tudom, nézd meg azért, bár szerintem Justin nem hasonlít ehhez: [link]

2011. szept. 3. 21:52
 22/27 anonim ***** válasza:
47%
LOL!Semmi!:D 14/L
2011. szept. 3. 23:44
 23/27 ressie válasza:
67%
Kikérem magamnak az összes lány nevében! Ne általánosítsatok pls, ugyanis a rock imádó énem nem bírja a kínzatást. A háztetőre szaladok attól a kis nyomorulttól!
2011. szept. 4. 13:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Semmi nem tetszik. De asszem azért mert mostanában divatosak a babaarcú srácok, úgy mint Justin Bieber, Robert Pattinson, Mag A HSM-ből Troy színésze. :P

15/L

2011. szept. 5. 16:57
 25/27 anonim válasza:
67%
B×zisabb mint SP. XD
2011. szept. 7. 16:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Az hogy olyan ütnivaló a pofája!
2012. nov. 4. 13:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Az első oldalt láttam csak, de ott nem sok komoly válasz volt. Én NEM szeretem őt, de a lényeg, hogy azért szeretik, mert cuki babaarca van. Ugyanez az eset Leonardo DiCaprio, vagy a Backstreet Boysból a 2 szőke srác, vagy Bill a TH-ból, meg minden szőke cuki fiú. Ez egyáltalán nem új találmány, és ettől még b uzis sem lesz. Amitől az lesz, az az öltözködése, meg a frizura, stb., ami szerintem inkább nevetséges. Az arca szerintem is aranyos volt (múlt idő), de a stílusa kiborító. Na meg én idősebb vagyok nála, szóval totál kizárva, hogy tetsszen, meg a zenéje sem jó különösebben.
2014. febr. 25. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!