A lányoknak mi tetszik justin bieberen?
Én nekem se tetszik de vannak ismerőseim akiknek tetszik és ők azt mondják, hogy cuki o_O!
14/L
Én meg nem ismerem :)
De remélem mindenki, aki azt kérdezi, hogy "mi tetszik ezeknek a mai fiataloknak ebben, vagy abban?" emlékszik még, amikor tőle kérdezték ugyanezt.
Nekem a 20 soros bakancsos, fekete pulcsis, hosszú hajú fiúk tetszettek, és bár azóta kinőtte, mégiscsak hozzámentem egyhez :P
25L
semmii ocsmáány blööeee XD lányos
13/L
Ez az igény. Akármilyen bu.zi, őt fogják kedvelni. Ez olyan mint nálunk SP. Tudod, énekel, tud táncolni (betanított táncot), divatosan öltözik(szponzorok), és kialakult egy kép róla, hogy ő az ideál.
Bődöcs szép szavaival élve: "Hát a szülei nemmondták neki, hogy ne csinálja?"
Fene a mai fiatalok ízlsébe, én még Kurt Cobaint istenítettem fiatalkoromban...
Manapság őrá van igény, ezt sajnos senki sem tudja megváltoztatni, a ma tinilányok őt akarják, mert az amerikai média őt kapta fel, mint anno Justin Timberlaket, vagy sorolhatnám napestig... A kérdésen felbuzdulva, megnéztem egy klipjét, és az igazság az, hogy nekem a zenestílus bejön, mármint maga a kisfiú olyan, mint Ken(ki tudja, lehet genetikailag is hasonlítanak...) viszont a számai jók, és ami a legfontosabb, eladhatók! Tehát, röviden összefoglalva. szerintem, azért szeretik annyian, mert sokat szerepel a tévében/videomegosztókon/újságokban, tehát a média nem is nagyon ad más esélyt a tiniknek, minthogy szeressék. Namármost, ha a zenét nézzük, akkor azt a kérdést is feltehetném, hogy miért szeretik annyian Merilyn Mansont? De nem teszem, hanem inkább csak elfogadom, hogy mindenkinek megvan a saját ízlése.
nem mindenkinek tetszik justin bieber
de akinek tetszik ,annak azért tetszik,mert olyan szexy csajszi
én mondjuk olyat még nemhallottam,hogy fiúknak is tetszene justin,de azthiszem ha erre kerülne sor,én nem is akarok tudni róla
Semmi... pfújjj... amúgy nekem még csak a környezetemben se szeretik, ott is mindenki mondja, h mekkora gáz... (lehet, h nem mindenki gondolja ezt így is, de tudom, h a nagy része igen)
Az előttem szólókkal teljesen egyetértek... de nyugi, sztem ezt nemsokára kinövik, mert ez a hülye gyerek is nő, aztán majd eltűnik a süllyesztőben...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!