Hogy kell levélben autogrammot kérni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 17:13
1/8 anonim válasza:
Írsz egy nem túl hosszú, lényegre törő levelet az illetőnek. Ha nem magyar, természetesen a saját nyelvén. Mutatkozz be és írd meg azt is, miért fontos Neked a tőle kért autogram. Kérjék elnézést és utalj rá, hogy türelemmel várod válaszát.
2/8 A kérdező kommentje:
És nem tudná valaki pontosan leírni,hogy mit is írjak...az illető angol(Taylor Lautner)
2009. ápr. 16. 18:47
3/8 anonim válasza:
Először is Taylor Lautner nem angol, hanem amerikai. Másrészt ez inkább személyes levél kellene, hogy legyen. Tehát miért más mondja meg, hogy mit írj neki? Gondolom, hogy ha kedveled, akkor a saját gondolataidat akarod neki leírni, nem? Ne félj tőle, azt írd le, amit gondolsz. Ez a lényeg.
4/8 A kérdező kommentje:
én tudom hogy amerikai de úgy gondoltam hogy angolul beszél...és hogy a francba írjak neki levelet ha egy szót se tudok angolul....már rég küldtem volnak akkor neki...azért kérem hogy valaki írjon egy konkrét szöveget...köszönöm
2009. ápr. 18. 18:29
5/8 anonim válasza:
Én nagyon szívesen lefordítom neked a szöveget angolra, ha magyarul leírod. Legalább magyarul legyenek a saját gondolataid. Mi honnan tudjuk, hogy te pontosan miért is írsz neki? Így értettem.
Második hozzászóló
6/8 anonim válasza:
Ez ugyan egy Harry Potteres oldal, de van rajta pár sablon mondat egy autogramm kéréshez: [link] Természetesen ha Taylor Lautnerről van szó, akkor nyilván nem azt fogod írni, hogy "I love the Harry Potter films very much.", hanem mondjuk hogy "I love the Twilight series very much.". Mert gondolom ennek kapcsán merült fel az ő neve. :)
7/8 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak: nagyon szépen köszönöm pont ilyen oldalat kerestem
2009. máj. 14. 14:22
8/8 anonim válasza:
Nincs mit, örülök, ha segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!