Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit írjak Miley Cyrus-nak?...

Mit írjak Miley Cyrus-nak? Autogrammot szeretnék tőle kérni levélben.

Figyelt kérdés
Nem tudom ilyenkor mit kéne írni. :| Mellesleg ugyanez kéne Selenától és Demitől persze a Hannah Montana-s szereplők sem maradhatnak ki :D Köszi :D
2010. júl. 18. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

Hát, dicsért meg a zanéit, hogy milyen ügyes, meg hogy mennyire szereted a sorozatot meg őt.

De nem akarlak elkeseríteni, úgyse fogja elolvasni. :/

2010. júl. 18. 13:49
 2/16 A kérdező kommentje:
lehet :D
2010. júl. 18. 14:02
 3/16 A kérdező kommentje:
amúgy köszi :)
2010. júl. 18. 14:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is írtam neki, de már annak vagy 1 éve, Selenának e-mailt küldtem, azt írták vissza, 1 hónap múlva kapom, de nem kaptam (kb 3 hónapja volt ez) amúgy lehet, h Miley nem kapta meg, mer nem írtam a levélre, hogy USA
2010. júl. 18. 14:21
 5/16 A kérdező kommentje:

:S

És te mit írtál neki? :)

2010. júl. 18. 14:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, de ezeket a leveleket úgyse olvassa el soha az adott címzett. Gondolkozz már, szerinted naponta hány ezret kap? Marhára nincs arra ideje, hogy válaszolgassson meg aláírogasson. Ha nagy mákod van, talán kpsz egy aláírt (fénymásolt) képet, ha mellékelsz válaszborítékot. De nagyon erősem kétlem. Te is csak egy vagy a sokmilliónyi rajongó közül... Próbálj reálisabban gondolkodni.
2010. júl. 18. 14:56
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Autogramm kártyát kaphatsz max, amit naponta nyomnak többezret, és tényleg kaphatnak vagy 3-4 ezer e-mailt naponta. És szerinted egyet is elolvas belőle? NEM!

Amúgy én azt írnám neki, hogy szúrnám a fosód, és inkább magad küld, kaphatsz nyalókát.

2010. júl. 18. 17:59
 8/16 A kérdező kommentje:
lehet hogy tévedtek... régebben csináltam ilyet csak a tokio hotellal (fujmá' milyen ízlésem volt) és küldtek autogrammot. szóval.
2010. júl. 19. 16:51
 9/16 A kérdező kommentje:
csak már nem emlékszem mit írtam.. :S csak arra emlékszem hogy volt egy honlap ahonnan bemásoltam hogy mit írjak..
2010. júl. 19. 16:52
 10/16 A kérdező kommentje:
ja és 12 vagyok.. akkor lehettem vagy 8 éves
2010. júl. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!