Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Honnan tudják a színészekről,...

Honnan tudják a színészekről, hogy okosak?

Figyelt kérdés
Több oldalon a színészekhez a kommentekhez az van írva, szép, okos satöbbi. Honnan tudják?
2011. aug. 8. 20:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az sem semmi neked, hogy egy átlagos magyar színész több darab szövegét is tudja? Egy buta ember egy verset sem tud megtanulni rendesen. Egyébként bármikor hallottam őket beszélni, széles látókörűek, művelt embereknek "tűnnek". Persze van közöttük kakukktojás is.
2011. aug. 9. 09:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem kéne okosnak nevezni azért, mert sokat meg tud tanulni.

"Egyébként bármikor hallottam őket beszélni, széles látókörűek, művelt embereknek "tűnnek". Persze van közöttük kakukktojás is."

Ez jó indok, ha filmen kívül hallottad beszélni, de mivel magyarázod a kakukktojásokat? Ők is elvégezték a színművészeti egyetemet.

2011. aug. 9. 10:38
 13/13 anonim válasza:
én onnan gondolnám, hogy mondjuk egy 1-2 órás filmhez vagy sorozathoz megtanulni azt a sok-sok szöveget, nem kis pályás dolog..
2011. aug. 9. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!