Honnan tudják a színészekről, hogy okosak?
Figyelt kérdés
Több oldalon a színészekhez a kommentekhez az van írva, szép, okos satöbbi. Honnan tudják?2011. aug. 8. 20:33
1/13 anonim válasza:
én a kedvenc színésznőmről onnan tudom h okos mert mikor interjút készítenek vele akkor is ha nagyon kellemetlen vagy ciki kérdéseket tesznek fel akkor nagyon jól, okosan kivágja magát. ÉS azon kivül h színészkedik saját projektekbe kezd aminek ő a producere, és sikeres dolgokat csinál, pedig még elég fiatal(25) szal én innen gondolom h a kedvencem okos.....és am is aki idáig eljutott h világsztár az nem lehet buta:) őket az élet vmilyen szinten tanította, főleg azokat aki a semmiből törtek fel.
2/13 A kérdező kommentje:
Egy színész szerintem csak a szerencse miatt lesz világsztár, de köszönöm a választ.
2011. aug. 8. 21:29
3/13 anonim válasza:
Szerencse? Tudod te egy színművészeti egyetemen milyen emberek vannak? Oda nem kerül be minden jött ment idióta;)
4/13 A kérdező kommentje:
Én arról beszélek, ha valaki befejezte a színművészeti egyetemet, akkor már néhány év múlva ha szerencséje van világsztár lesz. Mert ha már csinál egy normális filmet, onnantól már csak idő kérdése, hogy felkérjék egy világhírű filmbe. Persze ehhez az egyetemet is be kell fejezni.
2011. aug. 8. 22:20
5/13 anonim válasza:
Nyilván, de hát itt most azon van a hangsúly, mert hogy ez volt a kérdés, hogy honnan tudják, hogy okosak:)
6/13 A kérdező kommentje:
Szóval aki kijárta a színművészeti egyetemet arra nyugodtan lehet mondani, hogy okos?
2011. aug. 8. 22:38
7/13 anonim válasza:
Hát szerintem kell ész hozzá, nem is kevés...:)
8/13 A kérdező kommentje:
Mármint az egyetemhez? Szerintem kevesebb kell mint a Caltech-hez vagy MIT-hez (vagy BME-hez).
2011. aug. 8. 23:07
9/13 anonim válasza:
Szívem nem azt mondtam, hogy nincs is olyan hely ahová nem kell több, és hogy ők a világ legokosabb legfantasztikusabb emberei:D Ne forgasd már ki a szavaimat...
10/13 A kérdező kommentje:
Én se mondtam, hogy a legokosabbak, csupán azt, hogy a színművészeti egyetem kijárásához se kell sokkal több mint egy átlagos egyetemhez.
2011. aug. 8. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!