Hogy nézhet már valaki így ki?
Egyszerűen hihetetlen h valaki így néz ki.Ezt nem rajongásból mondom,mert nem igazán szeretem a filmjeit,de ő,áhh *-* A világon a legszebb.Sok szép nő van,de nincs hozzá fogható.Smink nélkül,rövid hajjal,barnán,szőkén,akár kopaszon,vagy véletlenül elkapott képen is gyönyörű.Egyszerre tud lenni aranyos,cuki kislány és egy szexi bombanó.Ha fiú lennék tuti szerelmes lennék bele.És ha úgy néznék ki mint ő,áhh,legboldogabb lennék =( Van h egy képét percekig bámulom,és gyönyörködöm benne,Ezzel csak én vagyok így?És normális ez? [link] [link] [link] [link]
A segge jó.
Nagyon hasonlít rá Katie Holmes, Brittany Murphy meg még egy csomó zs színésznő.
csakugyan gyönyörű szép Jessica Alba :)
Amikor néztem a Zorrot, észrevettem, hogy a főszereplő lányt (nem jut eszembe a neve :)) alakító Marlene Favela nagyon hasonlít Jessica Albára. Rákerestem a képeire, gondoltam megmutatom neked is és találtam egy képet,amin a képeik egymás mellé vannak rakva, úgyhogy más is észrevette a hasonlóságot :)
találtam még egyet :)
Nyilván szép, de ha szerinted Jennifer Lopez tucat, akkor csak gratulálni tudok. Sokkal szebb Jessicánál, és 42 éves. Mutass nekem még egy tucat 42 évest aki úgy néz ki mint J.Lo és akkor hiszek neked.
Mellesleg még nagyon sok mindenkit szebbnek találok J.A.- nál, többek között Britney-t is, de még sorolhatnám. :)
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
Tényleg nagyon hasonlóak,az a nőci is nagyon szép.Köszi a linket :D Többi válaszoló-mindenkinek más jön be,de épp ezért tettem fel a kérdést h meg tudjam ki mit gondol...jöhetnek még a válaszok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!