Van itt aki ismeri és szereti/vagy nem a 2ne1-et?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 23:32
11/17 A kérdező kommentje:
így igaz a klipjeikben tu-en-i-van nak ejtik de a fellépéseiken vagy a díjkiosztókon aki felkonferálja őket 90% ban Twentyone-nak mondja. szóval én úgy mondom ahogy a Koreaiak többsége :)
am örülök hogy mások is szeretik őket.
2012. febr. 6. 15:22
12/17 anonim válasza:
énis énis:) Dara a kedvencem^^ am twenivan-nak ejtik nem twentivannak.:D ammenyire jóltomxd
13/17 A kérdező kommentje:
nekem Park Bom és Minzy a kedvencem :D
2012. febr. 13. 21:30
14/17 anonim válasza:
nekem Minzy meg Dara *-*
de amúgy ha tudsz angolul, rájössz, hogy a 2NE1 egy tipikus idolos név. to anyone, two-n-e-one, középső kettőt lebetűzöd, és így lesz tueniván, szóval to anyone ^^ (ezt nem kötözködésképpen, de ez így van)
twentyone-nak azért értheted, mert ha gyorsan ejtik ki, összefolynak a betűk
15/17 A kérdező kommentje:
köszi a felvilágosítást! am én németes vagyok szóval nem nagyon tudok angolul.
2012. febr. 23. 14:19
16/17 anonim válasza:
én németet, angolt, koreait meg japánt tanulok xD
17/17 anonim válasza:
Helyes tényleg to anyone. Sok zenéjükben mondják, legegyszerűbb példa a fire, a debüt zenéjük. "I go by the name of CL of 2NE1" és ha meghallgatod to anyone-nak mondja CL :) És igen ők a kedvenceim! Love2ne14ever!!!! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!