Ki szereti a Tecktonikot vagy az emot?
Emo = jaj de szar a világ, öngyi leszek, de szuper jó nekem...
Tektonik...hát pffff...mikor először hallottam erről, kapásból a fekete-sárga pálcikás legó jutott eszembe. Ja nem, az Technic.
A "tektonik" jelentése a földkéreg lemezeinek a mozgásával kapcsolatos tudományok gyűjtőneve. Melyik agyatlan Down-kóros nyomorék találta ki hogy ez zenét jelentsen, azt nem tudom...
1. Hogy jön ez a kérdés a Sztárok, bulvár című alkategóriába? Van olyan is, hogy "Zene".
2. Mindkettő olyan zene, ami förtelmes - már ha lehet őket zenének nevezni.
Az emo-sok csak sajnáltatják magukat, "öngyilkos leszek" és "vagdosom az ereimet", "utálom a világot" és "senki nem ért meg engem" , "sajnáljatok, mert mindenki utál" és satöbbi... Az embereket lehúzza, ha lát egy emos embert! Az emo-sok csak sajnáltatják magukat, menőnek akarnak tűnni... Undorítóak. Másrészt meg mindig van megoldás mindenre, túl kell mindenen lépni, ráadásul az emo-sok 99%-a fiatal, tehát még elöttük az élet.
Tectonic (vagy tecktonick, tectonick, tectonik, tektonik vagy ahogy akarod írni...) : "raj vagyok, szupermenő a mozgásom és én vagyok a világ királya"... és a tömérdeknyi "aranyfuxot" ki ne felejtsem! Ez is egy undorító "műfaj". És még hypnotizál is, transzba ejt az, hogy ugyanaz a dallam meg ritmus megy végig. Nem élvezetes.
Szóval mindkettő távol áll tőlem. De ha szereted, szeresd csak, nem foglak elítélni, ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!