Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szereti a Tecktonikot vagy...

Ki szereti a Tecktonikot vagy az emot?

Figyelt kérdés
léci válaszokat kérek
2010. febr. 11. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyik undorítóbb, mint a másik... már bocsánat...
2010. febr. 11. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:
semelyiket
2010. febr. 11. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Emo = jaj de szar a világ, öngyi leszek, de szuper jó nekem...

Tektonik...hát pffff...mikor először hallottam erről, kapásból a fekete-sárga pálcikás legó jutott eszembe. Ja nem, az Technic.

A "tektonik" jelentése a földkéreg lemezeinek a mozgásával kapcsolatos tudományok gyűjtőneve. Melyik agyatlan Down-kóros nyomorék találta ki hogy ez zenét jelentsen, azt nem tudom...

2010. febr. 11. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Körülöttem csak emo-féle emberek vannak, de az emo zenétől még ők is frászt kapnak. A Tecktonik meg röhej, nem zene.
2010. febr. 11. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:

áá nagyon gááááz

pfff

2010. febr. 11. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Tecktonik =)
2010. ápr. 6. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
A tecktonik és az emo tök más,nemtom hogy jön ez ide.Am imádom a tcK-t*_*
2010. jún. 24. 22:12
 8/11 A kérdező kommentje:
én mindketőt szeretem am
2011. febr. 5. 11:56
 9/11 anonim ***** válasza:

1. Hogy jön ez a kérdés a Sztárok, bulvár című alkategóriába? Van olyan is, hogy "Zene".

2. Mindkettő olyan zene, ami förtelmes - már ha lehet őket zenének nevezni.

Az emo-sok csak sajnáltatják magukat, "öngyilkos leszek" és "vagdosom az ereimet", "utálom a világot" és "senki nem ért meg engem" , "sajnáljatok, mert mindenki utál" és satöbbi... Az embereket lehúzza, ha lát egy emos embert! Az emo-sok csak sajnáltatják magukat, menőnek akarnak tűnni... Undorítóak. Másrészt meg mindig van megoldás mindenre, túl kell mindenen lépni, ráadásul az emo-sok 99%-a fiatal, tehát még elöttük az élet.

Tectonic (vagy tecktonick, tectonick, tectonik, tektonik vagy ahogy akarod írni...) : "raj vagyok, szupermenő a mozgásom és én vagyok a világ királya"... és a tömérdeknyi "aranyfuxot" ki ne felejtsem! Ez is egy undorító "műfaj". És még hypnotizál is, transzba ejt az, hogy ugyanaz a dallam meg ritmus megy végig. Nem élvezetes.

Szóval mindkettő távol áll tőlem. De ha szereted, szeresd csak, nem foglak elítélni, ez csak az én véleményem!

2011. júl. 23. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
mindkettőt :D
2011. okt. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!