Nem gondoljátok, hogy Lady Gaga alúlmúlta önmagát?
Figyelt kérdés
A legújabb albumán alig van jó szám. Szerintem zeneileg a Judas a legjobb (a mondanivalójával nem értek egyet), de a többi szám meg sem közelíti a The Fame és a The Fame Monster dalait. Lehet, hogy teljesítőképessége határához ért?2011. júl. 22. 19:53
2/8 anonim válasza:
Mindig alulmúlja magát olyan SZ@R ^_^ inkább hallgasd ezt sokkal jobb és többet mond! http://www.youtube.com/watch?v=PtT4OeR53fI&feature=related
3/8 anonim válasza:
annyira majom h az már fáj
semmi értékelhetőt nem csinál
4/8 anonim válasza:
Hogy sikerult alulmulnia??? xDD Ez mar teljesitmeny =))
5/8 anonim válasza:
Nem értek egyet. Szerintem jó lett az új album. Nyilván vannak kicsit gyengébb számok is az albumon, de bőven kárpótolnak a jók, mint pl Scheiße, Government Hooker, Highway Unicorn, Hair, Bad Kids, Bloody Mary, Judas. A legtöbbnek imádom a szövegét, ez alól talán csak a Judas a kivétel. Talán csak az Americano és a Yoü and I nem tetszik annyira.
Az hogy Gagát szidják már nem lep meg,de kicsit szánalmas, hogy meg sem próbálják ismerni, bele sem hallgatnak a zenéjébe. Nem csalódtam negatívan az új albumban, szeretem Gagát a hibáival együtt.
6/8 anonim válasza:
Tehetségesnek tehetséges a Gaga, de az új albuma szerintme is förtelmes... Az új klipje sem valami nagy durranás... Csökken a szememben, de a hangja tetszik :D
7/8 anonim válasza:
fú ge.ci a sájszébe a "ó-o-o-oo o-o-ó-oo" rész valami hihetetlen feelinget kölcsönöz a dalnak
8/8 anonim válasza:
Az első pár száma nagyon jó volt, aztán egyre rosszabbak lettek és végül az utolsó albuma nagyon rossz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!