Hány hetes kismama Lilu? Mikorra van kiírva?
Megtaláltam :)
Na éppen ezér tettem fel ezt a kérdést,mert már akkor gyanús volt,hogy ekkora hasa van,kb. 13-14hetesen?? Mert kb. annyinak állította magát,mert azt mondta őszi baba lesz,november elejei. Erre meg tessék.
Na jól sejtettem,akkor már át is lépte a félidőt amikor csak azt mondta,hogy kisterhes. Kis csalfa :))
Én teljes mértékben megértem, hogy próbálta titkolni a szülést. Mindegy, hogy mekkora sztár, a média iszonyatos hiéna tud lenni, ha celeb-szülésről van szó.
Az exem újságíró volt az egyik legnagyobb magyar búlvárújságnál és magából kikelve pörgött három napig a Margit kórházban, mert Görög Zita szült. És nem volt egyedül, sok hozzá hasonló újságírócska ült ott vérben forgó szemekkel, hogy akár csak egy távoli fotót készíthessenek, vagy valahonnan információmorzsát kapjanak a szülésről, amihez majd kitalálnak egy jó körítést. Szerintem Görög Zita sem ismertebb, mint Lilu, biztosan lett volna része ugyanilyen volumenű érdeklődésben, ami azért annyira nem lehet kellemes. (Legalábbis én szülés után nem vágytam volna ilyesmire.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!