Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hány hetes kismama Lilu?...

Hány hetes kismama Lilu? Mikorra van kiírva?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 12:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen Erős Antónia is kismama,de ő hetekkel előrébb van .
2009. ápr. 5. 17:41
 12/22 anonim ***** válasza:
23%
Még sok van neki szülésig,de már tegnap reggel nyivákolt a Reggeliben a Stohlnak,hogy ne ugráltassa ekkora hassal.Ha már most meg akar "halni" a terhességtől,mi lesz később.
2009. máj. 26. 11:31
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát már jó nagy hasa van,meg kell hagyni. Lehet csak direkt mondta ezt a őszi dátumot szülésnek,szerintem jóval előrébb van mint ahogy mondja!!!! vagy hatalmas ha lesz a végére.

nekem kb. 32hetesen volt ekkora.

2009. máj. 26. 13:41
 14/22 anonim ***** válasza:
22%

Köszi a lepontozást,ezért csak 88% a hihetőségem mert az olyan tahók mint akik lepontoztak,felmernek jönni és kényük kedvük szerint pontozni.

Amúgy az meg,hogy nyivákol,már bocs de miért baj?Te nem szidtál mindent mert már olyan rosszul voltál?Mit kell beleszólni mindenbe,senkinem nem tetszik semmi,mindenki szidja a másikat...:/

2009. máj. 26. 14:52
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem én nem szídok semmit,mert őrülök a gyerekemnek!És nem kell úton-útfélen hangoztatnia,hogy terhes,ugyanis látszik rajta.Érdekes az Antónia cukorbeteg,mégsincs egy szava sem,hogy itt fáj,meg ott fáj.A Lilukának feltünési viszketegsége van,ennyi.

Ja,akkor Te nem biztos,hogy hallottad nemrég egy "cuki" kis beszólását,amikor arról volt szó,hogy mire kell figyelni,ha már jár a baba.Ezt mondta:"Jaj,én azt hittem,hogy csak otthon kell vele lenni és ennyi!Nem gondoltam volna,hogy ennyi mindenre kell figyelni!"

Egyébként Kedves Utolsó válaszoló,Te csak a pontokért jársz az oldalra??

2009. máj. 26. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Az h nagy a hasa nem jelent semmit,attol még szülhet ősszel.Én nov. 6ra voltam kiirva,mégis már juliusban kérdezgették h hány napom van hátra...mondjuk a végére szép nagy pocim volt.
2009. máj. 31. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

05-26 14:52!!Már csak 87% a szavahihetőséged!

"Mindenki szídja a másikat"----->ezt írtad a válaszodban.

Érdekes,Te tahóztál le mindenkit,aki fenn van az oldalon.Akkor ki szíd kit??Hogy van ez??

2009. jún. 5. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
31%

ja, jó nagy átverés volt az őszi baba!!! jellemző lilára, önzőségből átverni az embereket!

aug. 6-án megszületett a fia. remélem jó sokáig távol lesz a tv-től... utálom ezt a nőt!

2009. aug. 10. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kellett ennyire eltitkolni, novembert mondott állandóan, aztán tessék...

Azt hiszi hogy olyan fontos ember, hogy miatta a kórház elött virrasztottak volna a "rajongók"??? Szálljon már le a Földre! Sok oldalon olvastam róla hozzászólásokat, 10 emberből 9 gyűlöli!

2009. aug. 10. 11:09
 20/22 A kérdező kommentje:

megszült?????? :O

Én nem is tudtam. Na mindjárt utána keresek :)

2009. aug. 10. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!