Hány hetes kismama Lilu? (Rtl klub reggeli műsorából)
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy őszre várja a babát, dehát szerintem elég nagy már a pocija.
Olyan, mintha 8 hónapos terhes lenne.
2009. jún. 7. 16:53
1/8 anonim válasza:
Épp a szórakozás topicban is ezt beszéltük.Lehet h csak azért mondta h ősz,h ne legyen nagy felhajtás,bár kitudja,tényleg nagy neki,de nagyon,de hát sok lehet a víz,aztán attól akkora mint a ház,mmint a hasa:D
2/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Én is szeptemberre várom, 24.-ére, de közel nincs ekkora hasam! Van már egy lányom, és vele szülni mentek ekkorával
5/8 A kérdező kommentje:
Háááát, ez az. Én is szülés előtt néztem így ki. Szerintem vagy ikreket vár vagy pedig nem ősszel születik a babája.
2009. jún. 7. 19:57
6/8 anonim válasza:
Én nem láttam a Lilu hasát,de azt tudom,hogy a barátnőmnek kb.24 hetesen van most akkora hasa mint nekem volt 32 hetesen.Ő is szeptember végére van kiírva.Rajtam 24 hetesen ha kicsit lazább pólót vettem fel,senki nem mondta meg ,hogy terhes vagyok.Még 1 nagy különbség,hogy elég "erős" vagyok csípőben Ő meg nem,ez tuti számít.Lilu sem az a vastag csípő ügyben.
7/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy ősz elejére van kiírva.
A nagy hasról csak annyit, hogy nekem 24 hetesen az sztk-ban egy számomra idegen nővér nst akart csinálni, amit nálunk csak a 36. héten csinálnak először. Mondom neki ,hogy hány hetes vagyok, erre megkérdezte, hogy ikrek? (egy kisfiú csücsült a pocakomban)
8/8 A kérdező kommentje:
Aug. 6-án megszületett Lilu kisfia. Mondtam, hogy nem őszre várja:))))
2009. aug. 10. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!