Ez már tényleg ennyire szánalmas?
a stílusod tetszik:D
de ez az sp utálat már nagyobb divat lett mitn maga sp, és szerintem ugyanolyan idegesítő is. tényh ogy nincs a toppon a srác, valamit mégis jól csinál ha ennyien szeretik, és nekem - úgy tűnik csak nekem - ez nem fáj. hát hagy hallgassák, nekem ilyen vivatvf*s be sincs állítva a tvmen.
mintha egy elefántot mutatnának sz*rás közben, bemikrofonozott végbéllel
LOL =))
"Ebben a gyerekben nincs semmi, egyszerűen csak elveszi a figyelmet az élet fontosabb dolgairól"
Úgy látszik sikerült elbűvölnie téged is, ha az élet fontosabb dolgai helyett vele foglalkozol! Hozzáteszem nem szeretem SP-t, de ezek szerint tud valamit, ha ezt hozza ki belőletek...
egyébként ismeritek azt, hogy "haters make me famous" ?
hehe:)
az elsővel egyetértek!
Neked végülis nem az a bajod (ahogy senki másnak se) hogy sz.ar hanem az, hogy nem tetszik a műfaj. Akkorákat röhögök azokon a kérdezőkön, akik azt se tudják mi a bajuk az adott hírességgel, de azért mocskolják, meg szarozzák. Nem minden a metál (nm pont neked szól) meg a rock körül forog, igenis van pop is, amit más szeret.
Valszeg nem hallgattál még ilyen stílusú dalt, ezért egy kicsit furcsa. Na, és Rebecca Black, ő tényleg sza.r...
a rock körül forog, igenis van pop is, amit más szeret.
Valszeg nem hallgattál még ilyen stílusú dalt, ezért egy kicsit furcsa. Na, és Rebecca Black, ő tényleg sza.r...
Mi a rákös p*csömről beszélsz? Azt hittem érthetően leírtam b*zd+, hogy hallgatok IGÉNYES POP számokat. Áhháháhá. Na hagyjuk inkább :)
Hú, de laza vagy...
Valahogy nekem már annyira elegem van a hiperigényes, ultrakifinomult kérdezőkből, akik teljesen tökéletesek, és mint olyanok, felhatalmazva érzik magukat, mi több, isteni feladatnak érzik, hogy pocskondiázzanak mindent, ami él és mozog, főleg, ha az kellőképp "trendi".
Egyébként meg, amíg így fogalmazol, addig nem értem, miért mersz leszólni bárkit is, mert a stílusod eszméletlen ordenáré. Nagyanyád sosem mosta ki szappannal a szádat?
23:39 - Egyetértek!
Kérdező: Te komolyan ilyen hülye vagy? nem minden a rock meg a metál körül forog (NEM PONT NEKED SZÓLT). Odaírtam. nem tudsz olvasni?
Nem kell egyből idegbetegnek lenned, ha valaki nem ért veled egyet. Ajánlok neked egy jó nyugtatót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!