Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik csapatot kedvelitek...

Melyik csapatot kedvelitek jobban a Villában? Olivérék négyesét, vagy Béciék szánalmas hatosfogatát?

Figyelt kérdés
egyértelmű, hogy Olivéréké a jobb, és undorító, h most mki Éva ellen fordult..
2011. jan. 23. 22:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Egyértelműen Olivéréket. A hatos eddig hol volt? A négyes egy "régi baráti kör", ez az új hatos csak pánikreakció
2011. jan. 23. 23:08
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Egyik se ér egy fabatkát se. Mind szánalmas.
2011. jan. 23. 23:16
 3/17 anonim ***** válasza:
66%
egyet értek a kérdezővel. a 6-os azt hiszi, erősebbek, mert többen vannak, de elfelejtik, hogy nem a mennyiség, a minőség a lényeg...;)
2011. jan. 23. 23:21
 4/17 A kérdező kommentje:
igen, ezek csak kényszerből álltak össze, de már össze is vesztek, legalábbis a hnapi összefoglalóban ez lesz..:) Hajrá Olivér és Éva!
2011. jan. 23. 23:29
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
A négyest! Hajrá Éva és Alekosz! :D
2011. jan. 24. 00:34
 6/17 anonim ***** válasza:
35%

kérdező, ezt honnan tudod? "de már össze is vesztek, legalábbis a hnapi összefoglalóban ez lesz"

nem bírom kivárni, már nagyon kíváncsi vagyok:D

2011. jan. 24. 03:28
 7/17 A kérdező kommentje:
az adások végén mindig van h mi lesz a következő részben, és ott láttam, hogy Béci márt osztja Zsófikát, meg Jerzy nem tudja, hogy maradjon-e a 6osban, mert ugyebár ő jóban van Olivérrel. Már én is várom a mai részt:)
2011. jan. 24. 08:09
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Jerzyt kb kényszeritik h maradjon a 6osban :S remélem nem annyira hülye..bár Gigi miatt maradni fog szerintem.szegény Gombi sehova se tartozik :( :D

de a kérdésre válaszolva,én a négyest sokkal jobban birom :D

2011. jan. 24. 11:46
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

Igen, egyet értek Veled. A 4-es azért alakult meg, mert kedvelik egymást, jól el vannak, és együtt osztják meg a ondolataikat, és most hogy párbajozni készül Alekosz, így elkülönültek, hogy megvitasság a témát. De amit most a 6-os művel, hogy teljesen ellenük vannak, pl. hogy csak magukra főznek, magukra takarítanak, meg 2 részre osztáj a szobát, hát ez azért túlzás. És csak kényszerből alakultak meg, nem igazi meggyőződésből. És annyira szánalmasak, most mit érnek el ezzel? Kiválasztják Évát, és akkor mi van? Éva kihív majd valakit, nem egyedül megy ki, és nyílván közülük fog, és mi a garancia arra, hogy kint is marad? Hisz eddig már 2-szer simán visszajött...

Szóval buták mint a segg, Anikóval az élen.

2011. jan. 24. 11:46
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Olivérék négyesét! Pedig én eleinte nem szerettem őket, vagyis Szandikát és Olivért nem bírtam, Éva és Alekosz nekem az abszolut kedvenceim, de sajnos Évát sokan nem szeretik :(

A hatos egy színjáték, és nagyon szánalamas, hogy Jerzyt kényszerítik hogy maradjon velük, mert látszik rajta hogy nem akar, a múltkor is kiment piát vinni Éváénak, szóval őket is bírja, csak a buta kis Gigi miatt van ott sajnos. Szegény gyerek.

Laci és Anikó nagyon kimutatta a foga fehérjét, remélem mind a kettő hamar takarodik, nem tudom pl Lacitól miért félnek odabent, szerintem simán kiesne, nem? vagy van itt Laci fan valaki???

És remélem Anikó áskálódása nem tesz be Szandika és Éva barátságának. Bécit bírtam nagyon, de már neeeem.

2011. jan. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!