Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti sem kedvelitek David Guettát?

Ti sem kedvelitek David Guettát?

Figyelt kérdés

fejtsétek ki bővebben h miért! Én pl rühellem azt amit csinál: TÖMEGZENE de annyira szar.. büdös paraszt otársaim meg egész nap azt a sz@rt hallgatják.meg a cigányok is:D

Soundra is h hívhatják minden évben? nem értem. az emberek hallgatnának inkább sven vath-et.richie hawtin-t. john digweed-et. egyszóval david guetta szar. hivatalosan is!

gyerünk irjátok h ő nem is az! de az az is lesz mindig is!

2010. dec. 21. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

már ne is haragudj, de a megnyilvánulásodból ítélve te vagy a büdös paraszt(hogy a te szavaiddal éljek:)

Miért nem mindegy neked, hogy ki mit hallgat?

Az én osztálytársaimnak is a fele folyton house-t vagy techno-t, esetleg dnb-t hallgat, sokszor hangszórón nyomatják a teremben. Én se szeretem, de nem fogok elkezdeni ugatni. Ha nekem olyan kedvem van, én is hallgathatok hangosan zenét, velem sem ugat senki.

Amúgy komolyan David Guetta a legrosszabb, amit hallottál? Szerintem ő még elég jó. Hallgasd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=csh0Z3isiI4

Na melyik a borzalmasabb?:D

2010. dec. 21. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már techno, akkor abból talán tényleg Guetta a leghallgathatóbb, de én sem csípem. És nem nagyon bírom azokat sem, akik szeretik, mert csak beállnak a sorba és kínozzák magukat az éppen aktuális divatzenével, ahelyett, hogy találnának olyan zenét, ami nekik jön be és nem a többi 100-nak. Személy szerint én alternatív zenét hallgatok, ami lehet akár 20 éves, vagy akármilyen régi, de azért hallgatom, mert nekem tetszik, nem azért mert az emberek 3negyede azt hallgatja és én se lógjak már ki a sorból. Hogyne akarnék kilógni a sorból :) Én jobban élvezem az életem egyéniségként, mintha egy lennék a sok divatzenét hallgató tini közül....

16/L

2010. dec. 22. 14:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, hogy pl. a Rihannával közös zenéjükben(Who's that Chick) csak annyit énekel néhányszor, hogy "Who's that Chick, Who's that Chick. Ez csalás, hogy ezért pénzt kap
2011. márc. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!