Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik csapatot kedvelitek...

Melyik csapatot kedvelitek jobban a Villában? Olivérék négyesét, vagy Béciék szánalmas hatosfogatát?

Figyelt kérdés
egyértelmű, hogy Olivéréké a jobb, és undorító, h most mki Éva ellen fordult..
2011. jan. 23. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Ja és még. Szegény Gombit úgy sajnálom, ott van egyedül. :((( Remélem Jerzy csatlakozik mellé legalább XD
2011. jan. 24. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Igaza van aki azt írta hogy a négyes barátságból alakult. A hatos meg utálatból,ami mindent megmagyaráz.Éváék spontán álltak össze,de azok hatan olyanok mint az ovisok. Jerzsy-nek egy szabad gondolata nincs,látszik abból is,amit írtatok,hogy nem is lenne ő a 6osban ,csak nem meri azt csinálni amit akar. Úgyhogy szánalmas. Laci,aki jön azzal hogy ő milyen korrekt ember és akkor ovisat játszik néhány hülyével? Gigi,Anikó meg egy nyomorék idióta,Zsófikával az élen ,akinek igen kinyílt a pofája,és annyira magabiztos,csak nem értem miért... Alekosz visszamegy szombaton ,és szerintem kb 99%-kal ...

Az hogy mindenki nekiesett Évának eléggé undorítónak találom. Éva 2X ment vissza,és ha egyszerre menne ki párbajozni a 6os-sal akkor is visszamenne,mert mindegyiknél többet ér. Én sajnálom őt,és egyre szimpatikusabb.

Gombi pedig igazán eldönthetné,hova tartozik (ill. döntsön úgy hogy a 4esbe) mert én kedvelem őt. Meg azért milyen volt,hogy azok hatan kizárták a Gombit ,hogy őt nem veszik be,de őrködjön hogy Olivérék ne menjenek be... Hát ott vágtam volna őket pofán...

2011. jan. 24. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Most azt hiszi a hatos hogy mert többen vannak ezért erősebbek. Közbe bármelyik ki visz a nlgyesből bárki.simán vissza megy a négyesböl. Szóval megfogják szívni.Mert ha most tegyük fel hogy Anikó párbajozik és ki viszi Évát Éva úgy hagyja kint mint a sicc. :)
2011. jan. 24. 13:50
 14/17 A kérdező kommentje:
13:08 Teljes mértékben igazad van, Évával kapcsolatban én is pont így gondolom.
2011. jan. 24. 14:57
 15/17 A kérdező kommentje:

tök gáz, hogy Gigi tényleg mindenre bólogat, amit Béci mond, és csak sunyiban, amikor pl Béci kiabált Évával, akkor mormog mindig vmit az orra aaltt. Teljes mértékben igaza van Szandinak, hogy ez baromi idegesítő Gigiben. (Éváról is csak a háta mögött tud beszélni, pl mondta a szobában, h "kicsinállak, Éva", de a szemébe nem merte megmondani, csak úgy ott, ahol ott van az erős bátyóka.) De nem csak ez, pl még hogy kihasználja Jerzy-t.

Laci meg a nagy hadvezér mégis mit tesz kint a villalakókkal? rájuk uszítja a nemlétező hadseregét? És milyen jogon mondja azt Évára, hogy csótány? Hiába szavaznak ezek mind Évára, ha Éva Lacit viszi ki, Éva simán visszamegy. Egyébként úgy bírnám, ha Gigi kihívná Évát, és Gigike jól kint maradna:D

2011. jan. 24. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a "fogat" jelzö igazabol az Aniko, Beci, Gigi, Zsofika, es Erzsi csportosulasra ervenyes, mert en ugy latom, hogy Eva , Alekosz, Szandi, es Oliver inkabb csak szimplan baratok, ahogy eddig is.

Mindenesetre eleg szanalmas probalkozas ez az Anikoektol. Egy ket szoval tudok mindenkit jellemezni, eggyenkent:

Eva: intelligencia

Szandika: öszinteseg

Oliver: ravaszsag

Alekosz: titokzatossag, emberismeret

Aniko: jellemtelenseg, butasag

Gigi: ketszinüseg, nyereszkedes

Zsofi: sötetseg, kenyesseg

Laci : hiteltelenseg, csalodottsag

Erzsi: elfogultsag, kihasznaltsag

G: artatlansag, empatia

2011. jan. 24. 16:39
 17/17 anonim ***** válasza:
40%

úgylátom mindenki a 4-esre "szavaz.szerintem ők így négyen nem mondták ki,hogy húú mi most 4en összefogunk ellennük,kiutáljuk őket stb. egyszerűen csak barátok,hasolnó tulajdonsággal rendelkeznek,és jólérzik magukat négyen.és ami a legfontosabb szerintem,hogy NEM vígszínház egyik sem.:DDén nagyom bírom őket,a kedvencem Oli.viszont Gombit sajnálom,de ahogy látom inkább Oliék felé húz ő is...a 6os csoport egyszerűen szánalmas.jó kis színészi társulat.:DDsenki sem őszinte..Zsófitól hányingerem van.Gigi egy kétszínű ló,a laci meg annyit pofázza,hogy milyen kemény...akkor miért nem mutatja??jerzy remélem kiszáll.anikó meg botrányosan viselkedik.:Dszóval hajrá 4es.

ja és még annyi így a végére,hogy Alekosz a "8 általánosos" de ha megfigyeljük az összes közül ő beszél úgy,mint egy diplomás,tanult ember.mefogalmazza úgy a mondatokat ahogy ott bennt senki sem!!

2011. jan. 24. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!