Szerinted szánalmas a mai világsztárok zöme?
Szerintem sok világsztár nem hozza azt a szintet amit kéne,de az hogy mégis megélnek ebből,a fiatalok ízlésének,vagy inkább ízléshiányának tudható be,úgyhogy szerintem a tinik a hibásak hogy egy Justin Bieber meg tud élni a zenélésből.
Lady Gagára pont nem mondanám ezt. Ő művészi,egyedi ,igaz hogy botrányos ,de tehetséges.
Lady Gaga tehetséges, van hangja tehát tőle szerintem oké!
Viszont rengeteg világsztár van akiknek egyáltalán nincs jó hangjuk, borzalmasak élőben, és még sorolhatnám... de ezek általában hamar eltűnnek...
Justint meg benyomatták az iparba, most megvesznek érte a kislányok (mert azért nézzük meg hány éves rajongói vannak) de 2 év múlva már sehol sem lesz! És ez igaz a többi Justinhoz hasonló "tehetségre"
Azért vannak még tehetséges előadók, akikről biztos vagyok bent hogy évek múlva is hallunk majd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!