Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady Gaga tényleg férfi (volt)?

Lady Gaga tényleg férfi (volt)?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 10:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ma 17:41 bocsi,sajnos én akkor igazán buta vagyok,de eddig még sosem ítéltem meg rosszul az embereket,és azt hogy mi a jó és a rossz. Attól hogy ez így értelmezi a klipjeit ,még nem biztos hogy úgy van. Te tudsz amúgy valamit Gagáról vagy csak most így elolvastál gyorsan egy rosszindulatú cikket? Hallottál azokról a dolgairól,amikért ennyien jó embernek tartják? Hallottad már nyilatkozni? Hogy miket mondd?
2011. jún. 20. 19:47
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 19:47 nem, nem olvastam róla stb, hanem tv-k be meg ismerősök mondogatták h állítólag férfi.gondoltam megkérdezem, kiváncsi vagyok a véleményetekre!

http://www.youtube.com/watch?v=CPbrvi2UEmE&feature=related

szerintetek mi lehet ez a videó?kamu?

2011. jún. 20. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez nem vélemény kérdése! Ez most olyan ,mintha az ismerőseid elkezdenének véleményt alkotni arról,hogy szerintük te milyen nemű vagy... Gaga nő,fogd már fel...
2011. jún. 20. 20:59
 14/20 A kérdező kommentje:
jóóóó bocsánat.kérdezni sem lehet?
2011. jún. 20. 21:09
 15/20 anonim ***** válasza:
De ilyen h*lyeséget hogy lehet? Ah komolyan irigylem a hozzád hasonlók szabadidejét.
2011. jún. 20. 21:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ilyen hülyeséget elhinni?
2011. jún. 21. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:

nekem nem a kedvenc énekesnőm, mert jobban szeretem azokat a énekeseket,a kiknek különlegesebb a hangjuk és nem az extrém öltözködéssel akarnak kitűnni, viszont azt el kell ismerni, hogy jók a dalszövegei. Mindegyikben van rejtett mondanivaló, amit csak az érthet meg, aki egy kicsit is érdeklődik lady gaga felé.

Én nagyon szeretem a born this way-t, mert tényleg van mondanivalója, kerek egész

a kérdésre visszatérve hülyeség, h valaha is férfi lett volna xd

2011. jún. 21. 12:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Lady Gaga nem férfi. Még csak nem is hermafrodita. Csak biszexuális. Ezt ő maga nyilatkozta. Tehát anatómiailag nő. Azért pletykálnak róla olyan hülyeségeket, hogy farka van, stb, mert Gaga kétértelmű megjegyzéseket tett, hogy botrányt és feltűnést keltsen.

Csak magának köszönheti, hogy ilyen pletykákat gerjesztett.

2011. jún. 21. 14:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nő! Itt a nemi szerve:

[link]

Előző voltam! Olvasd el, hogy mit írtam!

2011. jún. 21. 15:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Gaga nem pasi, hanem nő.

Egyébként meg, ami itt kibontakozott vita, hogy mennyire jó zenész vagy nem... ehhez annyit tudok hozzáfűzni, hogy én nagyon sokáig viszolyogtam ettől a nőtől. Az új albuma viszont engem teljesen meggyőzött, remek zenésekkel dolgozott, és élő előadásokat nézegetve hallható, milyen fantasztikusan énekel. Engem hihetetlenül meglepett az új albuma és az énektudása. Alapvetően interjúk alapján egy kedves nőnek tartom, és lenyűgöző, mennyire imádja a rajongóit; ő maga pedig botrányt sosem kreál, hanem a kinézetén botránkoznak meg az emberek. Sosem értettem, miért kell valakit a külső megjelenése alapján kategorizálni. Rendben van, hogy olyan cuccokat és sminket visel, amit senki máson nem lehet látni, de szerintem mindenki igyekszik a személyiségét kimutatni az öltözködésével is. Gaga kreativitásának egyértelmű megnyilatkoztatása a kinézete is.

A titkos szimbólumok a klipjeiben: persze, vannak, bármelyik ember, aki csak egy kicsit is ért a szimbolikához vagy vallástörténethez láthatja, de amit linkelt itt valaki, hogy a fiatalokat a homoszexualitásra akarja rávenni, az teljesen nevetséges, ha belehallgatsz a legújabb albumába, a számok harmada pont arról szól, hogy mindenki úgy jó, ahogy van.

A Judas című klipet is lehet ám szapulni, hogy ilyen egyházsértő meg olyan egyházsértő, persze. Én magam sem szeretem, ha valaki a vallásból csinál nevetség tárgyát,ettől függetlenül én tartom magam ahhoz, hogy a Judas az egyik legzseniálisabb klip, amit valaha láttam.

És Gaga dalaiban/klipjeiben sosem azt kell nézni, amit látsz, mindennek van metaforikus jelentése is.

Mielőtt mindenki elkönyvelne Gaga-imádónak, megismétlem, hogy én csak az utolsó albuma óta figyeltem oda rá inkább, azelőtt tökéletesen nem érdekelt, pont a semmitmondó dalai miatt. De valahogy nyilván mindenkinek be kell futni, hogy aztán tényleg azt csinálja és úgy, ahogy akarja.

2011. jún. 29. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!