Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady Gaga tényleg férfi (volt)?

Lady Gaga tényleg férfi (volt)?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 10:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

uh basszus-.-"

komolyan vicces, hogy miket tudtok kitalálni...

2011. jún. 20. 10:51
 2/20 anonim ***** válasza:

Mivel zeneileg nem egy nagy eresztés az a nő, valamivel muszáj a köztudatban maradnia...

Heteken belül kiderül, hogy ő Anasztázia hercegnő...

2011. jún. 20. 11:27
 3/20 anonim ***** válasza:

Nem nagy eresztés? Tehetséges, jók a dalszövegei, ezt még az is látja aki nem rajongója:)

Nem tudom miért beszéltek olyasvalakiről akiről sz*rt sem tudtok;)

2011. jún. 20. 11:42
 4/20 anonim ***** válasza:

Nemnormálish*lyékvagytok :)

És egyetértek az utolsóval.

2011. jún. 20. 12:20
 5/20 anonim ***** válasza:
Én kérek bocsánatot, hogy én nem tartom nagy eresztésnek. Igazatok van! Akiről egy egyetemi kurzus is folyik, az igen nagy ember lehet... Az egész Lady Gaga kultúra ügyes marketing fogásokon alapul, semmi máson. Ha nem röppenne fel minden héten valami hülyeség róla, ha nem hökkentené meg minden héten az embereket valamivel, gyorsan feledésbe merülne a neve...
2011. jún. 20. 13:45
 6/20 anonim ***** válasza:
Utolsó,ez a te egyéni véleményed. Akkor ne hallgasd és ne foglalkozz vele. De bármennyire is fáj ez a hozzád hasonlóknak,Gaga akkor is tehetséges,és jó ember. Mindenkinek meg van a lehetősége hogy legyen valaki. Nem másokat kell szidni mert nekik sikerült.
2011. jún. 20. 13:49
 7/20 anonim ***** válasza:

Gaga nem csillag, csak a média csillogtatja. Csak a botrányairól híres. A klipjei pedig tele vannak rejtett (tudatalatti) üzenettel. Erkölcsromboló propagandával.

Itt van néhány elemzés:

[link]

[link]

[link]

A rejtett jelképek pedig vitathatatlanul jelen vannak. Ezt senki sem tagadhatja.

2011. jún. 20. 15:34
 8/20 anonim ***** válasza:

Komolyan basszus, milyen erkölcsrombolás? Hagyjad már...

Azért, ha annyira utálod, és megálltál tőle a fejlődésben, akkor nem értem még mindig, hogy miért nézegetsz utána! Engem sem érdekel Justin Bieber, ezért nem írogatok a vele kapcsolatos kérdésekhez, és nem foglalkozom vele a nap 24 órájában, de ahogy érzed!

2011. jún. 20. 15:38
 9/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:34

Ennek a válaszolónak van teljesen igaza! És az a szörnyű, hogy az emberek már annyira el vannak butítva/tönkre van téve az az érzékük, amivel felmérik, hogy mi a jó és mi a rossz, hogy ha teljesen nyíltan le is elemzik Gaga klipjét és elmondják érthetően a jelentését, akkor sem értik meg vagy talán nem is akarják megérteni... Attól, hogy most Gaga van kikiáltva a korszak menő énekesnőjének, még meg lehet vizsgálni é el lehet dönteni, hogy tényleg akarjuk e követni.

2011. jún. 20. 17:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval és azzal akivel ő ért egyet xD
2011. jún. 20. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!