SP és Fluor miért tagadják, hogy melegek?
Remélem nem melegek! Elég gáz lenne a meleg társadalomra nézve.
Bírom, hogy a férfiasságot a heteró pasikkal hozzák összefüggésbe. A melegek között is bőven akad férfias alkat. Csak ők nem feltűnőek, ezért hiszi mindenki azt, hogy minden meleg feminin. Ilyen módon elég nehéz megállapítani, hogy ki meleg. Az utcán is egy csomó pasit látok, aki meg se közelíti a férfias fogalmát. Mert nem csak az nem férfias, aki divatozik stb, hanem az se, akire rossz ránézni, mert olyan szerencsétlen.
23 meleg F.
Én nem szeretem a zenéjüket, sőt, nem is ismerem, de szerintem csak szeretnétek, hogy melegek legyenek. Mármint, attól, hogy gáz a ruhájuk, vagy nem tudom, nem lesznek azonnal azok.
De vissza térve arra, hogy valaki említette adam lambertet: az ő esete valóban más, neki van hangja, sp és fluor, meg CSAK arra számíthatnak, hogy beléjük szerelmesednek, mert sokkal jobbat nem tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!