Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » SP és Fluor miért tagadják,...

SP és Fluor miért tagadják, hogy melegek?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem, hogy miért nem lehet felvállalni, legalább életükben először csinálnának valami eredetit. Minden médiában fennhangon hirdetik, hogy együtt élnek, és az alapján, ahogy pl. a Partyarc c. klipben mozognak, a vak is látja, hogy éjszakánkét azért rendesen összemelegedik ez a két kis nyomi. Miért kell ráadásul SP szájába olyan szöveget adni, hogy a "szoba nem tőlem meleg"? Ezzel akar bizonyítani bármit is? Miért nem állnak oda, és mondják azt, hogy "kislányok nem kell itt a sikítozás, mi a kisfiúpopókra gerjedünk, úgyhogy esélyetek sincs"...
2011. jún. 9. 20:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Na ez az... a kislányok veszik a CD-ket, ők csápolnak jó pénzért a haknijaikon (koncertnek nevezni túlzás) belőlük élnek.

Ha bevallják, hogy melegek, oda a biznisz.

Amúgy minél jobban tagadja valaki, hogy meleg, annál biztosabb, hogy az, csak titkolja.

2011. jún. 9. 20:50
 2/22 anonim ***** válasza:
55%
Te miért nem vallod be, hogy meleg vagy?
2011. jún. 9. 20:58
 3/22 valakiakitnemismersz ***** válasza:
46%
Első nem biztos hogy nem csápolnának értük mert ott van az a köcsög Adam Lambert is be is vallotta hogy egy köcsög búza mégis vergődnek érte hogy ő milyen jó,meg milyen szexi.Hát köszönöm szépen én akkor inkább nem leszek szexi,minthogy úgy nézzek,öltözzek mint egy búza.
2011. jún. 9. 21:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Annyi a különbség, hogy Adam Lambert-nek fantasztikus hangja van és tényleg szex, pedig nem vagyok fan:D

Se azt az eSPé izét, senem a Fluor Tomikát nem bírom és ők még elég rotyi "zenét" is csinálnak, az már legkevésbé érdekel, hogy este mit csinálnak ott még Pixával is...:S

2011. jún. 9. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

együtt élnek=lakótársak

én is egy másik csajjal lakok együtt

akkor leszbi vagyok?

amúgy én se csípem őket

de szem nem melegek

2011. jún. 10. 07:41
 6/22 anonim ***** válasza:
73%

tegnap 21:02 Tudod az a "köcsög búza" százszor többet ér a legtöbb mai énekesnél. Végre felfoghatnátok ,hogy a szexuális beállítottság nem mérvadó. Nem azért szeretik,mert meleg vagy nem,hanem mert a legjobb ma élő énekes. Ezt belátod vagy nem (igazából épp elég ,hogy a szakma elismeri és ,hogy legendás énekesek dobnak hátast a hangjától), így van, és ez az ami miatt megérdemli a figyelmet. Emellett pedig valóban olyan kisugárzása van,amit sok hetero pasi megirigyelhetne... Csak mondom.

Kicsit unom már ,hogy őt kell mindig példának hozni,főleg egy Sp-s kérdésben. Azért nem nagyon lehet összehasonlítani kettejüket ,már bocs.

Adam a tehetségével és a hangjával jutott el oda ,ahol ma van ,és ez még csak a kezdet. Szóval akár túl is tehetnéd magad ,azon ,hogy ő meleg ,vagy akármi,mert még fogsz róla hallani. ;)

SP meg Fluor pedig szabad emberek,és azt csinálnak amit akarnak. Senkinek semmi köze ahhoz ,hogy ők dugnak-e vagy nem.

18/L

2011. jún. 10. 09:39
 7/22 anonim ***** válasza:
16%
NEM MELEGEK
2011. jún. 10. 12:29
 8/22 valakiakitnemismersz ***** válasza:
14%
9:39! nem fogok beletörődni abba hogy valaki meleg mert szerintem az az ember meleg.Nem véletlenül van két nem.
2011. jún. 10. 14:59
 9/22 valakiakitnemismersz ***** válasza:
18%
az beteg ember*
2011. jún. 10. 15:03
 10/22 A kérdező kommentje:
Jézus... Nem azért melegek, mert együtt élnek, hanem mert akárhányszor megjelennek bármelyik médiában, ezerrel folyik a buzulás. Ilyen öltözködéssel, kinézettel, mozgáskultúrával teljesen kizárt, hogy heterok lennének, a férfitól olyan távol állnak, mint Makó Jeruzsálemtől... Aki ezt nem látja, az elképesztően ostoba...
2011. jún. 10. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!