SP és Fluor miért tagadják, hogy melegek?
Na ez az... a kislányok veszik a CD-ket, ők csápolnak jó pénzért a haknijaikon (koncertnek nevezni túlzás) belőlük élnek.
Ha bevallják, hogy melegek, oda a biznisz.
Amúgy minél jobban tagadja valaki, hogy meleg, annál biztosabb, hogy az, csak titkolja.
Annyi a különbség, hogy Adam Lambert-nek fantasztikus hangja van és tényleg szex, pedig nem vagyok fan:D
Se azt az eSPé izét, senem a Fluor Tomikát nem bírom és ők még elég rotyi "zenét" is csinálnak, az már legkevésbé érdekel, hogy este mit csinálnak ott még Pixával is...:S
együtt élnek=lakótársak
én is egy másik csajjal lakok együtt
akkor leszbi vagyok?
amúgy én se csípem őket
de szem nem melegek
tegnap 21:02 Tudod az a "köcsög búza" százszor többet ér a legtöbb mai énekesnél. Végre felfoghatnátok ,hogy a szexuális beállítottság nem mérvadó. Nem azért szeretik,mert meleg vagy nem,hanem mert a legjobb ma élő énekes. Ezt belátod vagy nem (igazából épp elég ,hogy a szakma elismeri és ,hogy legendás énekesek dobnak hátast a hangjától), így van, és ez az ami miatt megérdemli a figyelmet. Emellett pedig valóban olyan kisugárzása van,amit sok hetero pasi megirigyelhetne... Csak mondom.
Kicsit unom már ,hogy őt kell mindig példának hozni,főleg egy Sp-s kérdésben. Azért nem nagyon lehet összehasonlítani kettejüket ,már bocs.
Adam a tehetségével és a hangjával jutott el oda ,ahol ma van ,és ez még csak a kezdet. Szóval akár túl is tehetnéd magad ,azon ,hogy ő meleg ,vagy akármi,mert még fogsz róla hallani. ;)
SP meg Fluor pedig szabad emberek,és azt csinálnak amit akarnak. Senkinek semmi köze ahhoz ,hogy ők dugnak-e vagy nem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!