A facebookosok közül ki Szemenyei János rajongó? :D
Figyelt kérdés
Valaki itt, vagy ismer valakit??2011. jún. 6. 20:01
31/40 anonim válasza:
Persze, abszolút érthető. Nekem is csak annyi a szerencsém, hogy idéntől a suli és új munka miatt kétlaki életet élek, Pesten meg Kecskeméten, szóval könnyedén meg tudom oldani, de ha mondjuk még mindig Zalaegerszegen lenne, vagy mit tudom én, pl Győrben vagy Debrecenben, hát felköthetném a gatyámat, hogy legalább egyszer lássam egy évadban... :( Nem könnyű ez sajnos.
Egyébként a cikket olvastam, okos nyilatkozat a Magyar Narancsos. És ha lehet ilyet mondani - bár hülyén hangzik - nagyon büszke vagyok rá a Magyar Színház miatt. :)
32/40 anonim válasza:
Igen, erre a pozícióra büszke lehet. :)
33/40 anonim válasza:
Hát igen, azért nem sok mindenki ér el ilyen dolgokat 31 éves korára. :)
34/40 anonim válasza:
Az ő osztályuk az egyetemen amúgy egy nagyon sikeres osztály volt, náluk rengeteg a sikeres, remek színész. :)
Imádom őket, együtt a legjobbak.
35/40 anonim válasza:
Igen, feltűnően jó osztály volt az, csupa tehetséges ember, imádom mindannyiójukat. :) Mondjuk Fila Balázst csak egyszer láttam, de meggyőző volt.
36/40 anonim válasza:
Én azt sajnálom, hogy pl. Szegő Adri nagyon eltűnt (legalábbis én nem hallottam róla már rég), pedig ő volt az egyik kedvencem...
37/40 anonim válasza:
Mondjuk most, hogy így mondod... tényleg. Jó ideje nem láttam sehol a nevét.
38/40 anonim válasza:
Azt hiszem, az egyetem befejezése után Miskolcra ment.
39/40 anonim válasza:
Hát pedig az nem most volt, nem hinném, hogy még ott lenne. Ugyan mi lehet vele.
40/40 anonim válasza:
Nem tudom, próbáltam rákeresni, és kb. semmit sem találtam. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!