Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A facebookosok közül ki...

A facebookosok közül ki Szemenyei János rajongó? :D

Figyelt kérdés
Valaki itt, vagy ismer valakit??
2011. jún. 6. 20:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Dee, lattam parat, a III. Richardot, A fiatalok szovetseget, a Hairt es a Koldusoperat, tehat volt boven, ami kimaradt, de eleg nehez volt Kecskemetrol 15-16 evesen eljutni Zegre :-)
2013. aug. 24. 22:53
 22/40 anonim ***** válasza:
Igen, gondolom, én is mindig úgy utaztam le, hogy ott kellett aludni, mert messze volt nagyon. :)
2013. aug. 25. 08:29
 23/40 anonim ***** válasza:
Bizony. Bár most, 21 évesen azért jelentősen felnőttebb, önállóbb az ember, mint akkor, így már nem okozna nehézséget, ha Debrecenben játszana, oda is elmennék. :) Egyébként megkérdezhetem, hány éves vagy? :)
2013. aug. 25. 17:32
 24/40 anonim ***** válasza:
Én már 28. :)
2013. aug. 26. 07:31
 25/40 anonim ***** válasza:
Ó :) Azért jó felnőttebb nővel is "találkozni", aki szereti Janit, mindenhol csak a 15-16 éves lányokat látom, olvasom. :) Persze nincs velük baj, tudom én, mi van, de akkor is felüdülés az ilyen, haha :)
2013. aug. 26. 13:15
 26/40 anonim ***** válasza:

Igen, én is örülök, ha nem csak tinik "vesznek körül" (nincs bajom nekem sem velük, csak akkor olyan öregnek érzem magam :D)

Amúgy mondjuk én akkor voltam ennyi, mikor megismertem. :D

És neked mi lesz a következő, amiben látni fogod, azt tudod már? :)

2013. aug. 28. 07:27
 27/40 anonim ***** válasza:

Ezt láttad?

[link]

2013. szept. 3. 18:11
 28/40 anonim ***** válasza:

Jajj, nem is láttam, hogy válaszoltál, bocsi :(

Igen, én is elég fiatalka voltam, 12 éves, mikor megismertem, szóval nyilván az egész tinikoromat végigkísérte a munkássága, de örülök, hogy a most felnőtt korosztályban is van olyan, aki "nem felejti el". :)

Eddig még nem olvastam, de örülök neki, bár sejtettem, hogy idén is fog vendégszerepelni. :) Szerintem legközelebb szeptember végén fogom megnézni Kecskeméten a Vasárnapi gyerekekben, bár tavaly is láttam kétszer, de megint megyek. Azért örülök, hogy itt marad a Kecskeméti Katonában. :) Aztán úgy néz ki, a következő a Centrál lesz a Függöny fel! októberben :) Utána pedig decemberben ismét Kecskeméten a Szabadság kórusban, meg januárban is lesz vele valami, talán a Kétfejű fenevad, azt hiszem. Bár van tippem, hogy mindegyiket többször nézem meg, úgyhogy megint az lesz, hogy vagy 20x megyek Szemenyeis előadásra :D Te miben tervezed megnézni? :)

2013. szept. 3. 20:51
 29/40 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a Centrálosban mindenképp. :)

Mikor tehettem, én is utazgattam utána/utánuk, csak sajnos ez most munka mellett már annyira nem megy. :(

2013. szept. 3. 20:58
 30/40 anonim ***** válasza:
2013. szept. 3. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!