Ha rám gondoltál, aki korábban írtam, akkor igen, itt vagyok. :)
2013. aug. 21. 16:18
12/40 anonim válasza:
Igen :-D lattad az istvan, a kiralyt? Mi a velemenyed?
2013. aug. 22. 21:52
13/40 anonim válasza:
Sajnos nem láttam, mert pont külföldön voltam. :(
Viszont olvastam, hogy nagyon megosztotta a közönséget meg a szakmát is.
Tudtommal Janit és Kátyát viszont mindenki egyöntetűen dicséri. :)
Te láttad? Mit gondoltál?
2013. aug. 22. 22:28
14/40 anonim válasza:
Lattam tobb soron is, probat is, eloadast is, felvetelt is. Nagyon stilusos es formabonto, tipikus Alfoldi, de nekem bejon :-) Jani egyszeruen fantasztikus volt. :-) Katya is kiemelkedett a tobbiek kozul, de Jani vitte a primet... :-) Kar, hogy kb az eloadas negyedenel megoltek. Ha van kedved,nezd vissza az rtl moston :-)
2013. aug. 22. 23:15
15/40 anonim válasza:
Vissza lehet? Jajj, de jó, köszi. :) Kíváncsi vagyok.
Sajnos mostanában nagyon sok mindenről lemaradtam, amiben játszott. :(
Utoljára tavaly nyáron láttam a Báthory-t.
2013. aug. 23. 06:59
16/40 anonim válasza:
A Bathory is nagyon tetszett, jajj. En meg talan tul sokszor latom... :-D Az idei evadban legalabb 20x . Kecskemeten lakom, o meg most ugye itt jatszk,raadasul par kedves kozos ismerosnek koszonhetoen nehanyszor meg beszelni is tudtam vele, beengedtek probara... hihetetlen ember :-) te miben lattad eloszor, es mi a kedvenced?
2013. aug. 23. 20:13
17/40 anonim válasza:
Húú, először... Az bizony nagyon-nagyon régen volt.
Azt hiszem, 2003 körül lehetett. Nyár. Balatoni hakni. :) Azt sem tudtam, ki ő. Az Operettesekkel lépett fel, ő volt az "új". Az egyetemista. :)
Aztán minden egyetemi darabjukat is láttam, meg utána évekig tényleg mindent. Csak most a munkám miatt már "lemaradtam". :(((
A kedvencem talán a Démonológia meg a Legénytoll. Azok voltak a jó idők... :)
2013. aug. 23. 22:15
18/40 anonim válasza:
Neked mi a kedvenced, és miben láttad először?
2013. aug. 23. 22:16
19/40 anonim válasza:
En legeloszor 2004ben lattam a veszpremi Sztarcsinalokban. Nagyon fiatal voltam meg, 12 eves, de nagyon emlekszem ra, hogy egybol megfogott a fiu :-) A hangja, a jateka, es a kisugarzasa, ami miatt nem tudom levenni rola a szemem, baromi nagy van neki...gondolom eszrevetted :-). Azota tart nalam ez a rajongas...nem is rajongas, utalom ezt a szot. Inkabb elismeres, szimpatia, ilyenek. A kedvencem talan a Dr. Herz vagy az Egerfogo, de imadtam meg az Ovibradert, a Rongylabat es a Macskademont is. Meg az osszeset :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!