Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Lakatos...

Mi a véleményetek Lakatos Márk mizu-járól? :D

2011. jún. 3. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
KATASZTRÓFA!
2011. jún. 4. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Borzasztó :D
2011. jún. 4. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Szörnyű!
2011. jún. 4. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
13%
förtelmes
2011. jún. 4. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
Az eredetit sem szerettem nem hogy még ezt:S:S:S
2011. jún. 5. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez viszont mindent visz! Az a meglepődés..

http://www.youtube.com/watch?v=A0Z3c1sVAY8 (1:14)

Irigy Hónaljmirigy csúcs.. :D <3

2011. jún. 5. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:

19:57: az a meglepődés, tökéletesen meg volt játszva. nehogy azt hidd, hogy nem próbálták el már 100x. Tomika nem akkor találkozott először ezzel a feldolgozással. Ahogy 'meglepődötten' vigyorog: az is tiszta megjátszós, mintegy idióta. 1:37nél: 'a seggdekoltázs villan': Tomika is énekli, meg tudja, hogy a seggét mutatni kell a kamerába. Ennyit erről.

Lakatos Márk verziója is ér annyit, mint az eredeti. Az én szempontból még jobb is, mert spanyolul van és imádom ezt a nyelvet. Tény, hogy egy picit fura. De hát Istenem, bővüljön egy kicsit a szűk látókörű magyarok világa.

Viszont szerintem a lehető legigényesebb feldolgozása ennek az 'zenének', amit a Kesh-ék alkottak: http://www.youtube.com/watch?v=Nr8Amu49A-4 Verhetetlen, adtak egy kis érzést a dalnak.

Bocsi az OFFokért.

2011. jún. 20. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
19:57 vagyok. Köszi a felvilágosítást (ezt tényleg nem tudtam, de azért vicces! :D
2011. jún. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!