Mi a véleményetek Lakatos Yvette-ről? (mega 5)
Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa lány,olyan mintha nem lenne képben!mikor beszél(tudom kinnt éltek),vagy válaszol olyan az arca,főleg a szeme,mintha nem értené!mintha baja lenne!nem akarok senkit megbántani aki szereti,csak érdekel,hogy másnak is feltünt-e?!a hangja nem rorsz,csak emiatt olyan furi az egész csaj!2010. nov. 3. 23:33
1/10 anonim válasza:
jaja...mikor beszél olyan...lenéző vagy nemis tudom...
2/10 A kérdező kommentje:
lenéző is,de olyan mintaha nem stimmelne nálla vmi.tolvai reninél is ezt látom!ez az új divat?
2010. nov. 3. 23:47
3/10 anonim válasza:
Szerintem lenéző és nagyképű. Nem is tudom hány adás volt eddig ,de ahányszor szóba kerül az a liba,folyton elhangzik hogy Kanadában élt. Jó basszus mindenki tudja már hogy Kanadában élt,de ki nem szarja le? Énekeljen ,aztán ha jó benn marad ha nem akkor megy haza... Nem értem mit kell mondogatni hogy Kanadában éltem,Kanadában éltem,Kanadában éltem.... Amúgy meg nem értem miért költözik haza valaki Kanadából azért hogy Megasztárba jelentkezzen,mikor kint sokkal több lehetőség van és ott is felfedezhették volna ha olyan jó... Valami nagyon nem stimmel a jól kitalált megható "hazaköltöztemkanadábólcsakamegasztárkedvéért" történetében...
4/10 anonim válasza:
Kedves Kérdező valahogy nekem is "ilyen" Yvette.Olyan mintha teljesen máshol járna amikor beszél:O
6/10 anonim válasza:
Utálom kezdettől fogva. Ocsmány, sunyi, dög feje van!Olyan, mintha kisdobronyi (Kárpátalja, Ungvári járás ) lenne.
7/10 anonim válasza:
nagyon nem áll jól neki a lófarok.olyan furi az arcformája és feltűnő a rosszindulatot sugárzó szeme.de nem akarom bántani,állati jó hangja van és örülök h továbbjutott
8/10 anonim válasza:
talán mert 9 évig kint élt kanadában és kissé elfelejtett magyarul és keresi a szvakat pont mint reni hiszen o sem totál magyar
9/10 anonim válasza:
Tetves felkapaszkodott nagyképű kövér cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!