Mi a véleményetek Lakatos Yvette-ről?
Figyelt kérdés
Nyávogós!!!!nem?2010. nov. 6. 21:33
1/16 anonim válasza:
Szerintem lenéző és nagyképű. Nem is tudom hány adás volt eddig ,de ahányszor szóba kerül az a liba,folyton elhangzik hogy Kanadában élt. Jó basszus mindenki tudja már hogy Kanadában élt,de ki nem szarja le? Énekeljen ,aztán ha jó benn marad ha nem akkor megy haza... Nem értem mit kell mondogatni hogy Kanadában éltem,Kanadában éltem,Kanadában éltem.... Amúgy meg nem értem miért költözik haza valaki Kanadából azért hogy Megasztárba jelentkezzen,mikor kint sokkal több lehetőség van és ott is felfedezhették volna ha olyan jó... Valami nagyon nem stimmel a jól kitalált megható "hazaköltöztemkanadábólcsakamegasztárkedvéért" történetében...
2/16 anonim válasza:
nem nagyképű,se beképzelt és jó a hangja
a véleményem róla------>pozitív
3/16 A kérdező kommentje:
Nincs rossz hangja,én a személyiségére gondolok,hogy nyávogós és megjátsza magát!!!
2010. nov. 6. 23:35
4/16 anonim válasza:
szerintetek cigany?vagy nem minden lakatos cigany?
5/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az!Nem a neve alapján,de látszik rajtuk,hogy cigányok!!!Mondjuk engem nem zavar,inkább a stílusa,hogy ilyen nyafka!!!!!!
2010. nov. 6. 23:58
6/16 anonim válasza:
Cigany, de ez nem szamit. (egyebkent egyik adasban mondtak, hogy a tesojat Melody-nak hivjak - ilyen nevet biztos, hogy csak kisebbsegi ad)
Szerintem jo hangja van, csak tenyleg furcsa, hogy visszakoltoztek. Valami mas allhat a hatterben, nem tudom, hogy mi, pedig a kanadai allampolgarsagot is megszereztek, szoval nem ertem...
8/16 anonim válasza:
cigány, mikor továbbjutott először mutatták az anyját....
9/16 anonim válasza:
Engem nem a származása érdekel, hanem az, hogy mit tud. A riportokban olyan kis mimóza, a színpadon meg eljátssza, hogy ő egy kész díva. Ezért nem kedvelem. Ne szálljon már el magától, mert benne van az élő adásban!!! Attól még nem lesz több, nem énekel jobban, csak ellenszenvet kelt. Kicsit magas lovon ül.
10/16 A kérdező kommentje:
Megvan nekik az állampolgársági,szóval bármikor visszamehetnek Kanadába...Ott is van Megasztár,ott is indulhatott volna,nem értem miért jöttek vissza.
2010. nov. 7. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!