Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Lakatos...

Mi a véleményetek Lakatos Yvette-ről?

Figyelt kérdés
Nyávogós!!!!nem?
2010. nov. 6. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

Kanadában sokkal nagyobb tehetségek vannak,mint ő,ott nem lenne akkora esélye,mint itt.Ezt szintúgy el lehet mondani egy csomó befutott sztárról,Király Viktor,Kállay Saunders András,v pl. Sonia Cassius-Clay is csak azért jött ide,mert mindenhol máshol kirostálták volna őket.Mi meg ájuldozunk,jó magyar módra tátott szájjal.

Yvette az agyamra megy,rég nincs keresnivalója ott,tündi-bündi unalmas nőcske,aki mindig ugyanazt hozza,ugyanúgy,ugyanazon stílusú dalokkal.A pénteki adásában el voltak tőle ájulva,csak mert aktívabb volt a színpadon,és mert grimaszkodott..A hangja jó,tetszik,de mint jelenség,semmitmondó..

2010. nov. 7. 21:23
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Én nem bírom. A hangja jó néha, de legtöbbször nem tetszik amit énekel. A szeme szép, de ennyi ami tetszik benne. Iszonyat vastagok a lábai, furcsa a szája. Ráadásul cigány és beképzelt. Egyszer olvastam egy kommentet valahol, ahol a cigány haverjaival beszélget. Így g*ci úgy g*ci, meg a szokásos szövegek. Kissé buta b*nkó a csaj. Kanada meg már a könyökömön jön ki. Jah és mikor a kiesés szélén áll azok a fejek, aztán meg a műsírások...Nem bírom. Most meg azzal van mindig a hírekben, hogy összejött az Adams Comedys csávóval. Hát no comment a pasi részéről.
2010. nov. 10. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Cigány,de nem az számít szerintem most.

Először is gyönyörű hangja van,DE igaza van az első válaszolónak,h mindig elmondja Kanadából jött...

Cinikus arcokat vág éneklés közben,és nem hiszem h azért mert annyira beleéli magát,és ráadásul megjátssza magát, pl.:

mikor mondták neki h hallottuk a hangodon h megvagy fázva ,mondta h igen és köhintett egyet...

De a hangja nagyonjó,csak ne h a stílusa/modora ejtse ki a versenyből...

2010. nov. 11. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,jah és igen..szerintem is azért jött haza,mert ott kinnt azok mellett a hangok mellett labdába sem rúghatna...

amúgy nekem az elején jobban tetszettek,a dalai.

2010. nov. 11. 15:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte nagyon szerettem mert jó hangja van. Viszont ahogy beszél, a beszédhangja és a stílusa baromira idegesít már engem is. Sztem egyáltalán nem szép lány, rossz nézni és idegesítő a szenvedése. Nem hiszem el, h nem tudja magát tartani, nem értem mit kell mindig drámázni. Még szíj melinda sem hisztizik soha, pedig ő aztán tényleg egy csődtömeg.

Annak, hogy Ivett mindig a sor végén van, oka van. Senkinek nem szimpatikus mert idegesítő, hisztis és unalmas.

Kieshetne már végre, úgy is vmi huszadrangú pop énekesnőcske lesz. Egy hajítófát nem ér a csaj.

2010. nov. 12. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, azt még elfelejtettem írni, hogy számomra eszméletlen butának is tűnik. Ahány interjút láttam eddig vele egy értelmes összetett mondatot nem tudott még kinyögni. Főleg mikor az Ádámos kapcsolatáról kérdezik. "Nincs őőőőőő semmi őőőőőőő csak őőőőőő barátok vagyunk őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő..."

Ez kell az országnak tényleg...

2010. nov. 12. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!