Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A tokio hotel feloszlott? Ha...

A tokio hotel feloszlott? Ha nem akkor elmondaná valaki, hogy mi lett velük vagy hova tűntek?

Figyelt kérdés
Fura,hogy már nem is hallani róluk semmit,azért kíváncsi lennék,hogy most mivel foglalkoznak,vagy zenélnek még egyáltalán?
2011. máj. 28. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Hála az égnek, feloszlott. Remélem felfordultak a tagjai mind...
2011. máj. 28. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
nem, nem oszlottak. m.o.- n mår nem olyan "hiresek" de mèg nèha belepotlok a szåmaikba a vivån
2011. máj. 28. 15:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Tényleg feloszlott?Akkor azért tűntek így el...
2011. máj. 28. 15:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Én már tök rég nem hallottam egy számukat sem...
2011. máj. 28. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
A Gugli meg a Wiki barátaim szerint megvannak még, tavaj jött ki Best of... tavajelőtt meg stúdió albumuk. A tavaji MTV Europe Music awards-on is nyertek valamit...
2011. máj. 28. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Sztem csak kimentek a divatból, most lédigaga a menő, aztán jövőre lehet róla se hallunk, mert hazarepül az anyahajóval vagy valami. XD
2011. máj. 28. 21:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Kimentek? Miért mikor volt divat?
2011. máj. 30. 21:14
 8/9 Tory.chan válasza:
nem oszlottak fel,csak már nem olyan híresek
2012. nov. 4. 12:25
 9/9 Tory.chan válasza:

bocsi-bocsi, csak valamit félre nyomtam! szóval! nem oszlottak fel, csak már nem olyan híresek mint anno...

ha jól tudom,akkor Bill és Tom németországban vannak, és "dolgoznak" az új albumon, aminek ebben az évben kellene megjelenni-e. Georg meg Gustav valahol máshol vannak

2012. nov. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!