A tokio hotel feloszlott? Ha nem akkor elmondaná valaki, hogy mi lett velük vagy hova tűntek?
Figyelt kérdés
Fura,hogy már nem is hallani róluk semmit,azért kíváncsi lennék,hogy most mivel foglalkoznak,vagy zenélnek még egyáltalán?2011. máj. 28. 14:53
1/9 anonim válasza:
Hála az égnek, feloszlott. Remélem felfordultak a tagjai mind...
2/9 anonim válasza:
nem, nem oszlottak. m.o.- n mår nem olyan "hiresek" de mèg nèha belepotlok a szåmaikba a vivån
3/9 A kérdező kommentje:
Tényleg feloszlott?Akkor azért tűntek így el...
2011. máj. 28. 15:03
4/9 A kérdező kommentje:
Én már tök rég nem hallottam egy számukat sem...
2011. máj. 28. 15:06
5/9 anonim válasza:
A Gugli meg a Wiki barátaim szerint megvannak még, tavaj jött ki Best of... tavajelőtt meg stúdió albumuk. A tavaji MTV Europe Music awards-on is nyertek valamit...
6/9 anonim válasza:
Sztem csak kimentek a divatból, most lédigaga a menő, aztán jövőre lehet róla se hallunk, mert hazarepül az anyahajóval vagy valami. XD
7/9 A kérdező kommentje:
Kimentek? Miért mikor volt divat?
2011. máj. 30. 21:14
8/9 Tory.chan válasza:
nem oszlottak fel,csak már nem olyan híresek
9/9 Tory.chan válasza:
bocsi-bocsi, csak valamit félre nyomtam! szóval! nem oszlottak fel, csak már nem olyan híresek mint anno...
ha jól tudom,akkor Bill és Tom németországban vannak, és "dolgoznak" az új albumon, aminek ebben az évben kellene megjelenni-e. Georg meg Gustav valahol máshol vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!