Szerintetek Lady Gaga csúnya átlagos vagy szép?
2011. máj. 24. 20:00
41/53 anonim válasza:
szerintem nagyon tehetséges és ami a kinézetét illeti,láttam már szebb nőt is,mind alakra,mind arcra,de azért nem is ez a lényeg. még így is el tudja magát adni :)
42/53 anonim válasza:
Tehetséges?? Csak jó producere van aki béna hangból is tud sikeres lemezt kiadni:S Egy zenében jártas ürge vagyok.
43/53 anonim válasza:
ha szerinted béna hangja van, akkor marhára zenében jártas lehetsz... nem szeretem Gagát, de igenis van hangja....
44/53 anonim válasza:
pfff... Én is csinálnék neki egy lemezt aztán haza mennék egy porschéval és beülnék a jakuzzimba. Ugyan már. Lady Gaga producere egy nem énekessel készített egy próba felvéttelt és tisztán hallani annak az amatőködése, de a kész zenén semmi. Ezt én is megtudom csinálni! Különben is lehet javítani a vocalokon is sokféleképp....
45/53 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE&ob=av2e
Ez nem sz*r..:)
47/53 anonim válasza:
Ám koncertet is megtudják csinálni úgy, hogy a playback fel se merülhet benned. Tudják effektezni amivel élő koncertet eredményez, de fogjuk rá igazi koncert akkor se jön be.
48/53 anonim válasza:
Ne okoskodj már itt kérlek...:)
Tisztában vagyok vele mi, hogy működik, és biztosíthatlak afelől is, hogy Gaga élőben énekel. Az meg, hogy neked nem tetszik, nem egyenlő azzal, hogy sz*r.
49/53 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=_vz_PU2DC8A
Na ha neked ez a csaj tehetséges akkor béna fülled van és nézd meg a végén mit hozzott ki belőle és az még nem is nagy munka volt neki. Ismerem a zene minden fortéját:) Nem okoskodás;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!