Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Lady Gaga csúnya...

Szerintetek Lady Gaga csúnya átlagos vagy szép?

Figyelt kérdés

Milyennnek mondanád az alakját és a fejét?

[link]

[link]

[link] (itt a másodikon szerintem szép)

2011. máj. 24. 20:00
1 2 3 4 5 6
 21/53 Tyler913 ***** válasza:
Semmi gyönyörűt nem látok benne ezen a képen sem.Jó smink+retus,ennyi.Tényleg nem irigykedésből írom (amúgy is fiú vagyok,szal..),de ezerszám lehetne találni olyan lányokat,akik szebbek és jobban énekelnek,mint ő.
2011. máj. 24. 21:39
 22/53 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem természetes. Mondjuk tehetségtelennek nem mondanám, de azért nem egy nagyon jó tehetség. Számai jók, alakja jó, bár túl alacsony.
2011. máj. 25. 12:28
 23/53 anonim ***** válasza:
91%

Olvasgattam a hozzászólásokat és megdöbbenve látom, h mennyire nincsenek képben az emberek Gagával kapcsolatban.

- A kérdésre válaszolva, szerintem jól néz ki. Különleges, nekem tetszik a nagy orra és a furcsa arcszerkezete, nyilván nem egy klasszikus szépség de a maga módján szép.

Egyébként ahány ember annyi féle szépségideál. Tehát a szépséget nem lehet definiálni és kijelenteni, h az adott személy szép avagy sem.-

( http://www.youtube.com/watch?v=THdkGPyUXTY&playnext=1&list=P..

ezen az interjún minimális smink van rajta és szerintem szép)

Lay Gaga tehetségtelen? Nem értitek, h miért ilyen népszerű és miért tart ott ahol?

Itt a válasz:

- Tud énekelni ( http://www.youtube.com/watch?v=d-vVWRBEVfw)

Amit manapság nem sok híresség mondhat el magáról. Szerintem kifejezetten szép határozott hangja van amit tökéletesen használ.

- Nem playback- el

Britney óta tudjuk, h totál nulla hangal is lehet valakiből világhíres "énekesnő" (H, nevezheti valaki énekesnőnek magát amikor életében nem énekelt élőben???)

Gagát soha nem hallhattuk háttérzenére tátogni.

-Dalszövegíró

Az ÖSSZES dalt amit ismerünk Lady Gagától azt ő maga írta

(nemrégiben el is nyerte az NME 'Az év dalszövegírója díjat')

-Producer

Ami azt jelenti, h nagy részt vállal a számok összerakásában.

Tehát: ő írja a dalt amit részben ő is rak össze, az így elkészült dalokat élőben adja elő + táncol valamint ő tervezi meg a színpadi showt, sőt még a ruhái egy részét is ő tervezi meg.

Melyik előadóról mondható ez el?? Manapság ez úgy működik, h összeraknak egy albumot amit az adott előadó studióban felénekel. Majd mindent a segge alá rakva eltátogja a színpadon.

-profi zongorista

-divatikon

-politizál (elérte, h eltöröljék a 'don't ask don't tell törvényt)

-kitűnő retorikai képességekkel bír

-több 10 millió dollárt adományoz évente

Ami a legdurvább, h 2009 óta turnézik

-2009-ben indult világkörüli turnéra a 'the fame ball' elnevezésű 69 állomásos koncertkörútjával.

-Majd a 'the monster ball' nevű turnéval folytatta ami 2009-2011-ig tartott

összesen: 163 (!!!!!!!!!!!!) TELTHÁZAS show-t adott elő.

(mellékesen mondom, h olyan nagyöregek mint az ACDC vagy a U2 sem lépték át a 100 show-t túrnéjuk során)

Ez a csaj 3 éve ismert, ezt a három évet végigkoncertezte, kb minden másnap színpadra állt és lenyomta a több mint 2 órás előadását. ( ami mellesleg elképesztő, kihagyhatatlan!!)

A turné közben megírta és elkészítette a legújabb 'Born This Way' című nagylemezét

ami a megjelenés napján 1 óra alatt a világ minden pontján az első helyen debütált :)

Eközben természetesen interjúkat ad, fellép, terevez, dolgozik, zenét ír és tervezi a következő(Born This Way Ball) túrnéját.

A csajnak konkrétan nincs élete, nincs ideje élni, nincs ideje luxus villákban a medence szélén ülve koktélozgatni vagy a vadonatúj verdáival villogni ami egyébként nincs is. Szóval valószínűleg ő is csak a pénzre hajt... aha.

Imádja a rajongóit, a nemrég megjelent albumához szervezett 2 órás dedikálást amire több ezer rajongó látogatott el és Gaga szó mosolyogva fogadta az összes szörnyet és a 2 órából így lett 5 óra.

Melyik nyomorult előadó teszi ezt meg?? EGYIK SE.

GAGA a klasszikus értelemben vett SZTÁR. (mint Michael Jackson)

Nem azzal vált ismerté, h puncit villant vagy, h mennyire részegen esik ki egy Night Club-ból. Nem a magánéletéről szólnak pletykák (nem is tudunk semmit a magánéletéről)

Ő egy igazi ízig vérig zenész lány aki azért él hal, h a maximumot nyújtsa a színpadon, h örömet okozzon a rajongóinak és képes megfeledkezni magáról az életéről csak azért, h a szenvedélyének, a rajongóinak hódoljon és, h a szívét otthagyja a színpadon minden egyes koncert során.

Végül: lehet, h elfogult vagyok de ezek tények olyan tények amik azt támasztják alá, h ő igenis megérdemelten áll az első helyen hiszen kő keményen megdolgozott és harcolt ezért a pozícióért. Akik utálják azok jobb ha megbarátkoznak azzal a gondolattal, h ez a nő hosszú-hosszú évekig fogja uralni a zeneipart. :)

2011. máj. 25. 17:26
 24/53 A kérdező kommentje:
Jól le írtad utolsó! Nekem a klasszikus szépségek nem is jönnek be! Egyébként annyira egyedi énekesnő és én annyira szeretem ezt benne. A ruhái nagyon jók, klipje is, hangja is jó, és nagyon nagy sikereket arat. :)
2011. máj. 25. 18:13
 25/53 anonim ***** válasza:
Hát, nem egy szépségkirálynő. (ronda!) Egyébként Lady Gaga "másként gondolkodó" ha érted mire gondolok. Egy kicsit más, mint más. XD
2011. máj. 25. 18:48
 26/53 anonim ***** válasza:

Hiaba mondjak, hogy a szepseg relativ, azert a tobbseg izlese szerint meg lehet itelni, hogy ki szep es ki nem. En sminkes (is) vagyok es azt gondolom, hogy kifejezetten csunya az arca, ha sminkkel is ilyen. Egy jo smink mindenkin rengeteget javit. Ha ot ennyire sikerult csak feljavitani, akkor smink nelkul nem is tudom, hogy milyen lenne. Nem sok ember van, akin igy all a smink. Szegenykenek a szemei nagyon sokat rontanak az osszkepen. Az ilyen szemeket a legnehezebb szepen sminkelni. Ha mindenet atoperaltatna, akkor sem lenne szep soha. De errol nem tehet.

Az alakja sokkal jobb, mint az atlag, bar jol el van cseszve a tetkokkal (errol viszont tehet).

En azt mondanam, hogy az arca csunyabb az atlagnal (mert atlagosbol jobbat lehet ennel sminkkel csinalni), de az alakja jobb, mint az atlag.

2011. máj. 25. 21:52
 27/53 anonim ***** válasza:
Senki nem tagadhatja a tehetségét, de tényleg nem szépségkirálynő. De rondának se mondanám azért, csak érdekes az arca. A Judas klipjében például néhol kifejezetten szép.
2011. máj. 25. 21:58
 28/53 A kérdező kommentje:
Hát végülis igazatok van, a legcsúnyább nőből is lehet szebbet faragni. Mondjuk nekem sminkkel kifejezetten tetszik az arca, bár lehet meglátnám természetesen nem tetszene. Többség szerint az énekesnő nem szép, csúnya, de jó alakkal rendelkezik. Én szépnek látom, de sajnos eléggé sokat javít a festék.
2011. máj. 25. 22:07
 29/53 anonim ***** válasza:

... azt azért ne felejtsük el, h ő soha sem szeretett volna szép lenni, a smink nála nem a széppé változás eszköze, hanem ugyan úgy az önkifejezés és az újító szellem vizuális fegyvere mint például a merész videóklippjei. Nekem tetszik, h annak ellenére, h vannak hibái nem akar javítani magán, se sminkel se plasztikai beavatkozással, hanem azt közvetíti, h attól, h genetikailag nem vagy olyan 'szabályos' ahogyan azt elvárják tőled, attól még gyönyörű vagy "mert Isten hibát nem vét" :)

'17:26' voltam.

2011. máj. 25. 22:58
 30/53 anonim ***** válasza:

Egyébként meg nem értem ezt az egész témát. Eddig azért támadták a pop csirkéket, h tehetségtelenek és csak a hosszú szőke hajukkal és méretes kebleikkel tudják eladni magukat. Most végre itt egy lány aki übertehetséges számtalan téren és az embereknek az a bajuk, h 'csúnya'

ehh, ki érti ezt?

2011. máj. 25. 23:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!