Ki az a magyar "híresség" akit nem szerettek, utáltok? esetleg megírhatjátok miért.
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 22:28
11/18 anonim válasza:
Én a Barátok közt c. sorozatban a Noémit alakító "új" lányt nem bírom nézni sem, de hallgatni főként nem.
12/18 anonim válasza:
Valkó Eszter, Peller Mariann, Szakál Miki Beszeda Gábor, stb
13/18 anonim válasza:
én alapból nem bírom a magyar hírességeket, nagyon kevés normális van...de a külföldiek se jobbak...
14/18 anonim válasza:
Hajdú Péter nrkrm nagyon nrm jön be
15/18 anonim válasza:
Na pont Hajdút akartam felhozni, meg a nejét, sarka katát. az egy kis senki. egyszer belebotlottam egy fórumon, ahol ő válaszolgatott kérdésekre, és az emberek szarráoltották. amúgy mást nem lehet róla tudni, mint azt, hogy gyereket szült annak a ronda, hájas, nyálkásfejű hajdúnak.
engem főleg az idegesít bennük, hogy kik ők? miért híresek? mit tettek le az asztalra? ezt mondjuk bármelyik celebrity-ről el lehet mondani, de ők, főleg sarka különösen irritál.
16/18 anonim válasza:
hát én a legujabb celebünktöl a NAGYSZÁJÚ MARIA Geronazzo v mni a lófasz a neve..nah attól hányok..a legszebb a egészben hogy semmit nem csinált, tett le az asztalra , mégsincs olyan nap h ne szerepelne a tv-ben..jo vicces
17/18 anonim válasza:
Fekete Pákó
Kiszel óriásszemöldök Tünde
stb.
magyarul azok akik nem teszenek semmit nem tanultak ,esetleg magyarul sem tudnak, dolgozni meg főleg nem dolgoznak mégis van pénzük = celebek
kinem állhatom őket
18/18 anonim válasza:
a legelsőnek igaza van!azonkívül észrevettétek,hogy magyar híresség nincs is?:pákó:feka,győzike:egyértelmű és a többi szinte mind zsidó.ezt lehet,hogy kitörlik,de ez így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!