Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » S'zerintetek Demi Lovato...

S'zerintetek Demi Lovato kövér? (FRISS, EHÓNAPI KÉP)

Figyelt kérdés

"Végre elfogadtam a testem!"

Hát, most ez gonosz lesz, de régebben sokkal csinosabb volt. Most egy... töltött galamb.

[link]

2011. máj. 20. 17:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

embbeeer -.-' anorexiás volt te idióta. hánytatta magát, volt hogy nem evett egész nap, vagdosta az ereit, biopoláris zavara volt, az olyan emberek miatt mint ti!!!!

nem vékony, de nem is kövér.

nőiesebb. ennyi.

2011. nov. 25. 21:24
 22/31 anonim válasza:
100%
Milyen "töltött galamb"? Oké, régebben, amikor evési zavarai voltak, vékonyabb volt, de most már egészséges, és igen, szedett fel pár kiklót, de attól még nem kövér. Közel sem az. És szerintem inkább legyen rajta mit fogni, minthogy éheztesse magát, és ne érezze jól magát a bőrében. Meg amúgy is, ha ő így érzi jól magát, akkor miért kell folyton piszkálni?
2011. nov. 29. 20:07
 23/31 anonim ***** válasza:
Hátt ez azért nagyon messze van a ,,kövérség"től... Nem mondom hogy olyan vékony, de azért elég gáz ha vslaki azt szereti akinek látszik még a seggcsontja is... xDDD
2012. jan. 27. 21:07
 24/31 anonim válasza:

szerintem nagyon elhízott.

De most gondolj bele régebben nem azért volt vékony mert sportolt vagy ,hogy fogyókúrázott. Hanem bulimiás volt.És ez adott neki garanciát arra h mindig vékony lessz.De a rehabon ebből kigyógyították és ÉRTED? nem?:DDD amugy szerintem a feje szebb lett (nem ezen a képen)

2012. febr. 13. 21:27
 25/31 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem lett szebb az arca :D

demi 2009-ben:

[link]

demi 2011-ben:

[link]

2012. febr. 15. 15:51
 26/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szebb volt, de a szemöldöke még mindig gázos.. XDD
2012. febr. 24. 11:31
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem kövér, és gondolkozzál már el, mielőtt írsz! -.-" Inkább örüljünk (bár gondolom téged hidegen hagy), hogy végre elfogadja a testét, nem hánytatja magát annyit, meg nem vagdossa...erre valaki elkezdi fikázni -.-" komolyan szégyellem magam, hogy ilyen emberek vannak...
2012. márc. 8. 00:10
 28/31 anonim válasza:
Mit kövér? Te úr isten!!! Csodás az alakja és egészséges!! ez a legfontosabb nem? Evészavarai voltak még jó, hogy szedett fel pár kilót , de így is nagyon csinos. Nekem semmi bajom a vékonyabb lányoknál de szerintem ennyi kilóval néz ki valaki tökéletesen! És pont az olyanok miatt mint te kezdte el a hánytatást! Sokan belehalnak az anorexiába és a bulimiába a te fajtád miatt! Gondolkozz mielött ki írsz valamit? Jóóó? -.-
2012. márc. 9. 13:09
 29/31 anonim ***** válasza:

Jajj csak azért mondjátok, hogy jó alakja van mert szeretitek. -.-

Nekem nincsenek ilyen vastag combjaim és mégis mindenki azzal jön, hogy dagadt vagyok.

2012. ápr. 7. 00:56
 30/31 Tóth V. ***** válasza:
szerintem nagyon eltúlozzátok ezt a dolgot:DDDDDD az a gáz,hogy néhányan tuti irigységből írják azt,hogy kövér pedig nem az!most jobb lenne ha csont és bőr lenne?akkor meg az lenne a bajotok!őt így kell elfogadni ahogy van és kész!kár pazarolni a karaktert és az időt a sok utálkozó irigy kutyára,akik maguknak sem merik bevallani,hogy irigyek.Demi 1 év alatt többet ér el,mint ti akik kövérnek mondjátok,még +5 kilóval is...sokan anorexiásan nem lennének ennyire sikeresek!-.-
2013. jún. 16. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!