Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » S'zerintetek Demi Lovato...

S'zerintetek Demi Lovato kövér? (FRISS, EHÓNAPI KÉP)

Figyelt kérdés

"Végre elfogadtam a testem!"

Hát, most ez gonosz lesz, de régebben sokkal csinosabb volt. Most egy... töltött galamb.

[link]

2011. máj. 20. 17:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező: szó se róla Vanessa helyes csaj,az alakja is szép persze, de számomra inkább,női szemmel ez a szép és nőies:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezzel nem azt mondom hogy egy ,ennél vékonyabb lány nem lehet szép. Nem is nagyon lehet általánosítani,szerintem egy nő legyen nőies...

Egy példa:

ő két éve így nézett ki : [link]

[link]

most pedig:

[link]

2011. máj. 21. 08:52
 12/31 anonim ***** válasza:
70%
Hasonló alakom van nekem is (csak nekem nagyonn pocim van>.<, szerintem ez azért a kövértől nagyon messze van. Viszont a cickói hogy kerültek a nyakába??
2011. máj. 21. 17:34
 13/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell eltúlozni!Egyáltalán nem kövér,de nem is vékony!

A kép a mit másodjára belinkelt a kérdező,nekem azon tetszett a legjobban.Szerintem pont jó volt e melle,a combja tökéletes,egyáltalán nem volt anorexiás!Én is olyasmi vagyok és nem akarok meghízni...

Egyébként a mostani képen sem kövér...Jó elég nagyok a sonkái,de felsőtestre elég jó.Hasra is,meg minden...Egyedül a combja nem tetszik,hogy vastagabb lett SOKKAL!

2011. máj. 22. 10:58
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
ma 10:58 a másodikként linkelt képen nem ő van.
2011. máj. 22. 11:16
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

Ja bocsi,nem figyeltem az arcát...

Nem vettem észre,hogy az Vanessa :S

De Deminek is ilyesmi alakja volt...nem?

2011. máj. 22. 23:31
 16/31 anonim ***** válasza:
32%

A lábai borzalmas durung oszloplábak, és a melle is szörnyű. Nem mondanám olyan húde kövérnek, de szörnyű az alakja. Szerintem a vékonyabb alak szebb, de csak ha nem kehes, nem éhezéssel lett olyan amilyen, hanem szép sportos, igényes, és nem utolsósorban nőies.

Linkelek pár képet, hogy mire gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 23. 13:49
 17/31 A kérdező kommentje:
utolsóval értek egyet!! :)
2011. máj. 23. 16:00
 18/31 anonim ***** válasza:
84%

Ez a kép kicsit előnytelen, de egyébként nem kövér. Jobb alakja van, mint néhány agyonsztárolt csontkollekciónak. Egyébként meg ő "alapból" duci lenne, nézd meg a hugát, vagy az apját, vagy őt gyerekkorában...ahhoz képest kész csoda, hogy ilyen alakja van úgyhogy szerintem valóban büszke lehet magára. És ennél vékonyabb tényleg csak úgy tudna lenni, ha kínozná magát és azért nem kéne, hogy itt tartsunk, hogy ezt várjuk el egy nőtől...

Az ilyen emberek miatt, mint te, kezdik el tinik, sőt gyerekek milliói hánytatni magukat vagy épp koplalni... de úgy látom leszarod, mert az ilyen emberek szemében csak az lehet jó, amit a média beléjük nevelt. Javaslom kapcsold ki a tévét, dobd ki a magazinokat és kezd el értekelni a hús vér embereket.

2011. máj. 29. 01:09
 19/31 anonim ***** válasza:
96%
Már ne is haragudj.... de ba*d meg! Nem szeretem a csajt. De ANOREXIÁS, BETEG volt, a lányok, akiket linkeltek, abból fogadok, legalább 90 % szintén az, de minimum photosoppolt. És azért, mert te ilyeneket írsz róla, na pontosan azért beteg. Mert azt hiszi, hogy kövér, mikor nem az...
2011. nov. 17. 19:07
 20/31 anonim válasza:
100%
Nézz már magadba... Ha neked EZ KÖVÉR akkor vegyél szemüveget. Régen is csinos volt, de most gyönyörű! Lehet hogy egy kicsit teltebb lett,de ez történik, amikor valakit evészavarral kezelnek. Kicsattan a boldogságtól és csodás Demi, ez a fontos! :)
2011. nov. 25. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!