Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zerintetek manapság mennyire "ciki" ha egy lány kezdeményez?
Hát ez a kérdés úgy általánoságban is érdekel de most pl. van egy konkrét helyzet.Szóval van a suliban egy srác, akivel szoktam szemezni.Nincs barátnője azt tudom, de gyakorlatilag semmi mást.Ja de, megnézett MyVip-en és ott ami kint van neki...A barátnőim nagyon erőlködnek, hogy vegyem fel msn-re(igaz utálom az ilyen ismerkedést, de ez van leszólítani tuti nem merném), de nem tudom, nekem van egy olyan elvem, hogy a csaj ne kezdeményezzen...Meg mi van ha nem is tetszek neki csak úgy nézett mert hülyén állt a hajam vagy nem tudom.Félek a visszautasítástól az az igazság.Ez butaság? Amúgy 18éves a fiú.Úgyhogy főleg ilyen korú emberek válaszát várom.Én 16 vagyok.És tökre nem voltam még ilyen helyzetben, mert mindig elértem valahigy, hogy a fiú kezdeményezzen.De ő lehet, hogy csak félénkebb...(?)
Segítsetek légyszi
Köszi :)
hol laksz kedves kérdező, mert van egy lány a gimiben aki nekem tetszik de nem merek oda menni
18/f
Ha eddig mindig elérted,hogy a srác kezdeményezzen akkor van tapasztalatod.Náluk hogy érted el?Gondolom vannak praktikáid,vesd be most is.Egy lánynak annyi lehetősége van,hogy felhívja magára a figyelmet,nem kell senkire rámászni.A 18 éves pedig elvileg már felnőtt.Ha tényleg kellesz neki,akkor lépni fog,ha meg nem mer,akkor még kisfiú.
Ha megnézett téged myvip-en akkor azt jelenti,hogy tudja ki vagy és rengeteg lehetősége van,hogy kinyomozza pl. a telefonszámodat vagy e-mail címedet.Hagyd egy kicsit még "vadászni",addig annyit tudsz tenni,hogy úgy alakítod a dolgokat,hogy sokszor összefussatok.Ha mindig szem elött vagy és esetleg még egy bátorító mosolyt is kap,akkor lehet,hogy összeszedi magát és lép.
Tudom elavult nézetek,de szerintem egy pasinak izgalmasabb,ha ő hódíthat meg valakit,mintha a csaj csak elé áll,hogy itt vagy,kellek?
18:14-es vagyok:
A barátnők nem a saját bőrüket viszik a vásárra,így nekik nincs akkora súlya a dolognak.Ha megteszed és összejöttök,akkor azt mondják: "Mi megmondtuk",ha nem jön össze,akkor a vállukat vonogatják,hogy nem tudják mi lehetett a gond.
Ez a te játszmád és csak olyat tegyél,amit úgy érzel vállalni is tudsz szégyenkezés nélkül.
A srác nem debil,ha ügyes vagy,akkor észre fogja venni,hogy tetszik neked és ha ez kölcsönös,akkor lépni fog és hidd el megbecsültebb leszel,ha ő "cserkészhet be" téged,mintha te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!