Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zerintetek manapság mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zerintetek manapság mennyire "ciki" ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

Hát ez a kérdés úgy általánoságban is érdekel de most pl. van egy konkrét helyzet.Szóval van a suliban egy srác, akivel szoktam szemezni.Nincs barátnője azt tudom, de gyakorlatilag semmi mást.Ja de, megnézett MyVip-en és ott ami kint van neki...A barátnőim nagyon erőlködnek, hogy vegyem fel msn-re(igaz utálom az ilyen ismerkedést, de ez van leszólítani tuti nem merném), de nem tudom, nekem van egy olyan elvem, hogy a csaj ne kezdeményezzen...Meg mi van ha nem is tetszek neki csak úgy nézett mert hülyén állt a hajam vagy nem tudom.Félek a visszautasítástól az az igazság.Ez butaság? Amúgy 18éves a fiú.Úgyhogy főleg ilyen korú emberek válaszát várom.Én 16 vagyok.És tökre nem voltam még ilyen helyzetben, mert mindig elértem valahigy, hogy a fiú kezdeményezzen.De ő lehet, hogy csak félénkebb...(?)

Segítsetek légyszi

Köszi :)

2010. márc. 10. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyeáltalán nem! Egyenjogúság van vagy mi a fene!

Am meg ha a srác félénkebb akkor valószínű, hogy nem fog kezdeményezni...

2010. márc. 10. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy egyenjogúság van,de az ösztönök azért nem haltak ki és a két nem nem működik és nem gondolkodik egyformán.Ha egy férfi tényleg férfi,akkor lesz annyi bátorsága,hogy kezdeményez,pláne,ha a lány biztos jeleket ad arra,hogy érdemes.Ez játék és ez benne az élvezetes,mindenki a maga szerepében tudathatja a másikkal,hogy kell neki.

Ha a pasi elvárja,hogy a csaj a kezébe vegye az irányítást,akkor utána mit vár?Hogy a lány majd felnéz rá és ha összejöttek ő lesz a főnök?Mi alapján,ha annyi nem volt benne,hogy ő tegye meg az első lépést?

Az udvarlás fontos része egy kapcsolatnak,amelyik fiú erre nem hajlandó és nem vállalja a kockázatot az vegyen gumi babát,attól nem fogja leverni a víz,hogy visszautasítja.

2010. márc. 10. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, és én úgy gondolom hogy a mai világban nem feltétlenül kell mindig a férfinak lépnie először, 2010 van és nem 1960-70.
2010. márc. 10. 20:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2010. márc. 12. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!