Itt a válasz mindenre: "Demi megdöbbentő dolgokat mesélt el elmúlt éveiről. Kiderült többek között, hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött, 11 évesen pedig elkezdte vagdosni a karját, mindezt azért, mert kövérnek csúfolták az iskolában. E vágások már napvilágra kerültek egy 2008-as eseményen készült képeken, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket."
Szóval szerintem csupán normálisan kezdett enni és a szervezete raktározott, ez a jojo efektus. :(
Megint én vagyoK: "Másrészről viszont lehet, hogy semmit nem tud tenni a plusz kilók ellen Demi. A családjában ugyanis nem ritka az elhízás, a genetika ellen pedig hiába küzdene edzéssel, vagy bármi mással. Szóval meg kell tanulnia elfogadni magát olyannak, amilyen. Amiben nagy segítségére lehet húga, Madison De La Garza, aki a Született feleségekben alakítja Solisék duci szemefényét. Őt ugyanis egyfolytában azzal bántják mindenfelé, hogy milyen a külseje, de ez a sztárpalántát a legkevésbé sem érdekli."
Szóval ezek a dolgok szerintem mindent megmagyaráznak. Sajnálom szegényt, biztos nehéz lehet neki. :(
más is szokott meghízni
amúgy meg miért, ez ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!