Csak én gondolom, úgy hogy nevetséges a Kovács Lázár ügy? (lent)
Figyelt kérdés
Eleve már azt sem értem, hogy miért kapta az a nő 80e gyerektartásra, amikor mindenki 30kap.Azért kapna többet, mert a Lázár sztár?
Nme értem , hogy valaki , hogy lehet ennyire naiv, hogy azt hiszi, hogy egy sikeres ember , egy olyan ronda nő miatt ott hagyja a családját?Én nem sajnálom azt a nőt.Nem megerőszakolva kell, hanem ő is akarta.Hogy átverték azt meg gondolhatta volna.És nem azért de szerintem ha én híres lennék akkor nem egy olyan nőt szólitottam volna le a piroslámpánál(ha igy volt) aki még átlagosnak sem mondható, hanem egy szép nőt.
Ti , hogy gondoljátok?
2010. aug. 9. 20:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem is az. De én leszarom, mint ahogy a többi sztát és a többit is :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem még szánalmas is, de annyira sem izgat, mint egy porszem a szénbányában...
3/4 anonim válasza:
A csaj azt mondta az újságban először hogy nem akarta nyilvánosságra hozni az ügyet...akkor meg minek tette később? persze hogy jó sok pénzt kapjon érte ..neki ugyan mindegy hogy egy család megy tökre..emiatt a botrány miatt..persze Lázár hibázott itt a legnagyobbat az tény..de akkor vállalj is a következményit. Meg a gyereknek minek kellett ugyan azt a nevet adni? sok kérdés van amire mi nem fogjuk tudni a válaszokat..lehet egyáltalán nem is így volt ez az egész..
4/4 A kérdező kommentje:
engem sem érdekel, csak irritál annak a hülye nőnek a feje.
2010. aug. 10. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!