Szerintetek nevetséges, ha a nap 24 órájában mindig egy sztárra gondolok?
Figyelt kérdés
Akit ráadásul nem is ismerek, mivel külföldi.. és jóval idősebb nálam. Amúgy Ian somerhalder-ről beszélek. Akármit csinálok, mindig ő jut eszembe. Persze amúgy tetszik is és szeretem őt, de nem vagyok szerelmes belé meg semmi..
Hogy tudnám elfelejtetni őt a gondolataimból?
14/L
2011. márc. 31. 11:26
1/8 anonim válasza:
Óh ilyen már nekem is volt, pedig én idősebb vagyok már 20-on felül.De azért mert unatkoztam, nem kötöttem le magam semmivel.Csak nézegettem a képeit neten meg a filmjeit mert ráértem.Aztán ahogy dolgozni kezdtem már nem is érdekelt.Foglald le magad mással.Keress új dolgot ami érdekel.engem például érdekel az akvarisztika és azzal kezdtem el foglalkozni.De ez csak egy példa.
2/8 anonim válasza:
Mért kéne elfelejtened? Nem azt mondom, hogy hagyd hogy kattanásig egy sztár járjon a fejedben, de azt se hagyd, hogy kattanásig az járjon a fejedben, hogy hogyan tudnád elfelejteni, mért ne foglalkozhatnál vele?
3/8 anonim válasza:
na ez értelmes volt... de remélem azért nagyjából érted, hogy mire gondolok:)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, igen értem csak már zavaró hogy folyton ő jut eszembe vagyis elején jóvolt úgymond "álmodozni" de már unom :)
2011. márc. 31. 13:15
5/8 anonim válasza:
Ne felj, ezzel a korodban majdnem mindenki igy van. Majd kinovod, mikor tobb dolgod lesz es mas dolgok elvonjak a figyelmedet.
6/8 anonim válasza:
üdvözöllek, lelkitársam! én is sokat gi
ondolok rá, és én is 14 vagyok. egyébként majd kinövöd max 6 hónap
7/8 anonim válasza:
Eléggé elszomorító, hogy egy hozzá hasonlóan tehetséges színész, és igazán jó ember is kiscsajok céltáblájává válik. Nem a külseje alapján kéne a színészeket megítélni, hanem hogy mennyire tehetséges. Én legalábbis így látom. Felteszem, te nem a tehetségére alapozod a fantáziálgatásaidat.
8/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez van, csak 3 sztárral egyszerre, engem nem zavar:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!