Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért vannak ezek a kis semmi...

Miért vannak ezek a kis semmi metroszexuális gyerekek a médiában?

Figyelt kérdés

Már idegesít, hogy minden ezekrol a kis semmi gyerekekrol szól, akiknek semmi tehetséguk. Az újságokban, TV-ben csak róluk beszélnek, én persze azt se tudom, hogy kik ezek meg mi fán teremnek, de annyira sztáosítják oket.

Nagyon fel tud idegesíteni, hogy semmi tehetséguk sincs.. Gondolok itt pl. a Tokio Hotel-re, meg ilyenekre, Joe Jonas, meg ezek...

Egyébként azt sem értem, hogy hogy kerult a Pussycat dolls vagy Rihanna a koztudatba, amikor csak járkálnak a színpadon és se énekelni, se táncolni nem tudtak.

Az igazi muvészeket lassan már mindenki elfelejti, akik valóban letettek valamit az asztalra és valóban a tehetségukkel hódítottak, sot, a mai fiatalság már nem is ismeri oket!

Ha például megkérdezek valakit, hogy ki a kedvenced és példaképed, melyik muvész, mindegyik valami mai hulyegyereket mond. Miért van ez? Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok errol!

2009. márc. 7. 23:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
az O-zone-ért régebben én is odavoltam...Végülis most azér van ez a Tokio hotel őrület mer a csajoknak annyira teccik Bill,Tom satöbö,és nem érdekli őket annyira a zene mer az a lényeg h Bill énekeljen ,Tom és George gitározzon és Gustav doboljon..Szal nem is nézik a zenét hanem h az ők drágái énekel vagy jáccik..Ennyih
2009. nov. 2. 14:59
 22/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a régi zenekarok tehetségesek voltak, de az a korosztály felnőtt, megöregedett. A fiataloknak újítás kell. A ti korotokban a régiek voltak a sztárok, ők folytak a csapból is, ebben az időben pedig az újak a sztárok. Amikor a mai fiatal generáció lesz idősebb, akkor a mai zenekarok is feledésbe fognak merülni valamilyen szinten, alakulnak majd újak, amik miatt meg a mai fiatal -akkor már idős generáció fog hőbörögni, hogy hová lett a régi kedvenc bandám..
2009. nov. 25. 11:54
 23/25 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ezt mondom, de ha egy ilyen alapvető kérdésre sem tudsz magadnak választ adni, akkor te vagy a naiv. Nagyon egyszerű a válasz. A fiatalok igényei az évek során megváltoztak, a média pedig ezeket az igényeket igyekszik kielégíteni, hogy eladhassa magát. Az élet, akárki akármit mond, a jelenlegi állás szerint a pénzről szól és ez valószínűleg még jó sokáig így is lesz. És azt sem mondanám, hogy hülyeség ez a dolog, hiszen ha belegondolsz, azok a fejesek, akik eladják a "celebeket", csak röhögnek az embereken, hogy megveszik azt az ipari hulladékot, amit mi popnak nevezünk....
2010. jan. 20. 20:00
 24/25 bumbi02 ***** válasza:

teljesen egyetértek a kérdezővel!

kaposváron nem egy kevésbé hires, de nagyon tehetséges, és nem hogy csak országos szinten, de még europa szinte is megállnák szerintem a helyüket.. csak hát nem erre van kereslet hanem azokra a divatzenékre, ahol van 3-4 "cukifiu" 3 akkordra ráirnak 4 albumot, pedig a tojáshéj még a seggükön van, és alájuk tolják a 4-5 klippet... nem emlitek inkább neveket...

2010. febr. 14. 13:04
 25/25 anonim válasza:

személy szerint nem izgatnak ezek a sztárocskák

toki hotel az emok-é a Jonas Brothers-t meg a lányok szeretik.

most lehet velem ellenkezni de blues-rock-ot játszom a bandámmal csak hogy vágjátok a zenei stílusomat és mégis bejön rihanna-nak a hangja mégha sose hallgatom egyszer kétszer a rádióban még elmegy

joe jonasal meg mi baj van? sztem minden oké vele gitározik énekel néhqa színészkedik engem nem zavar sőt gratulálok neki

remélem egyszer majd énis olyan zenei sikereket érek el mint aza fickó

2010. jún. 18. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!