Miért vannak ezek a kis semmi metroszexuális gyerekek a médiában?
Már idegesít, hogy minden ezekrol a kis semmi gyerekekrol szól, akiknek semmi tehetséguk. Az újságokban, TV-ben csak róluk beszélnek, én persze azt se tudom, hogy kik ezek meg mi fán teremnek, de annyira sztáosítják oket.
Nagyon fel tud idegesíteni, hogy semmi tehetséguk sincs.. Gondolok itt pl. a Tokio Hotel-re, meg ilyenekre, Joe Jonas, meg ezek...
Egyébként azt sem értem, hogy hogy kerult a Pussycat dolls vagy Rihanna a koztudatba, amikor csak járkálnak a színpadon és se énekelni, se táncolni nem tudtak.
Az igazi muvészeket lassan már mindenki elfelejti, akik valóban letettek valamit az asztalra és valóban a tehetségukkel hódítottak, sot, a mai fiatalság már nem is ismeri oket!
Ha például megkérdezek valakit, hogy ki a kedvenced és példaképed, melyik muvész, mindegyik valami mai hulyegyereket mond. Miért van ez? Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok errol!
teljesen egyetértek a kérdezővel!
kaposváron nem egy kevésbé hires, de nagyon tehetséges, és nem hogy csak országos szinten, de még europa szinte is megállnák szerintem a helyüket.. csak hát nem erre van kereslet hanem azokra a divatzenékre, ahol van 3-4 "cukifiu" 3 akkordra ráirnak 4 albumot, pedig a tojáshéj még a seggükön van, és alájuk tolják a 4-5 klippet... nem emlitek inkább neveket...
személy szerint nem izgatnak ezek a sztárocskák
toki hotel az emok-é a Jonas Brothers-t meg a lányok szeretik.
most lehet velem ellenkezni de blues-rock-ot játszom a bandámmal csak hogy vágjátok a zenei stílusomat és mégis bejön rihanna-nak a hangja mégha sose hallgatom egyszer kétszer a rádióban még elmegy
joe jonasal meg mi baj van? sztem minden oké vele gitározik énekel néhqa színészkedik engem nem zavar sőt gratulálok neki
remélem egyszer majd énis olyan zenei sikereket érek el mint aza fickó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!