Miért vannak ezek a kis semmi metroszexuális gyerekek a médiában?
Már idegesít, hogy minden ezekrol a kis semmi gyerekekrol szól, akiknek semmi tehetséguk. Az újságokban, TV-ben csak róluk beszélnek, én persze azt se tudom, hogy kik ezek meg mi fán teremnek, de annyira sztáosítják oket.
Nagyon fel tud idegesíteni, hogy semmi tehetséguk sincs.. Gondolok itt pl. a Tokio Hotel-re, meg ilyenekre, Joe Jonas, meg ezek...
Egyébként azt sem értem, hogy hogy kerult a Pussycat dolls vagy Rihanna a koztudatba, amikor csak járkálnak a színpadon és se énekelni, se táncolni nem tudtak.
Az igazi muvészeket lassan már mindenki elfelejti, akik valóban letettek valamit az asztalra és valóban a tehetségukkel hódítottak, sot, a mai fiatalság már nem is ismeri oket!
Ha például megkérdezek valakit, hogy ki a kedvenced és példaképed, melyik muvész, mindegyik valami mai hulyegyereket mond. Miért van ez? Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok errol!
Hát ez egy érdekes kérdés , mert tulajdonképpen az kerül be a köztudatba akit agyon reklámoznak , Gondolj bele van egy együttes zeneileg nuku , viszont áll 4 fiúból v lányból akikről azt gondolják a menedzserek , média ,hogy sztárt lehetne faragni belőlük . A média érdeke , hogy a nép minél többet kölcsön , minél többet fogyasszon. Ezek az együttesek számomra már fogalmak " egy számosok " , mert mindig van egy számuk amit leadnak a rádióba /tvbe milliószor és az ember már akaratán kívül is "megszereti" a fülbe mászó dallama miatt. Ne aggódj az igazi művészek , nem fognak eltűnni , már csak , ha történelmet is nézzük Pl: magyar példa József Attila , vagy ha már zene akkor Mozart élete se volt egy habos torta , mert ügyebár állandóan keresztbe tettek neki. Az érték fent fog maradni , de kell az idő rostája , hogy megszűrje.
Csak még az előző hozzászólónak annyit , 14 év nincs még olyan nagy rálátásod a világra ( velem is ugyan ez volt ! , ennyi idős koromba ), A nagy vállalatok ( ne haragudj , hogy ilyen nyersen fogalmazok ) , de pont ilyen befolyásolható emberekre van szüksége, de ez nem a te hibád , hidd el ha majd felnősz máshogy fogsz gondolkodni erről.
Csak érdekesség képen ::D:D eltűnt együttesek :
Ozon
Natalia Oreio( fogalmam sincs hogy hogy írják )
Blog 27
Chello
stb stb stb stb :D van egy rakattal , pedig ők is mekkora " slágerek " voltak
Figyelj, ízlések és pofonok. Szeretem a Betles-t, a Rolling Stones-t AC/DC-t stb.. ugyanakkor meghallgatom a Jonas Brothers-t is. Maguk írják, játsszák a dalaikat, és sztem jó zenét játszanak. Lehet, hogy pár év múlva kifutnak a köztudatból... De addig is, miért ne hallgassam őket?
És az ismeretségi körömben nem hinném, hogy bárki is Britni Szpírszt mondaná példaképének XD
16/L
tényleg van jó számuk, de (nagyrészben) a kérdezőnek is idaza van... itt van pl az Alkonyat... zokni
cipő,
táska
póló
ékszerek
sőt, mostmár
ÓVSZER is... úgyanúgy, mint a patkányfogú hannah montana és az a nyomi HSM... lassan gondolom már tampon is lesz... zsepi már van :) és a sok hülye 10éves megveteti anyuval és apuval mert csak abba tudja belefújni az orrát... siralmas, hogy sokan a gyerekekből akarnak meggazdagodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!