Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért vannak ezek a kis semmi...

Miért vannak ezek a kis semmi metroszexuális gyerekek a médiában?

Figyelt kérdés

Már idegesít, hogy minden ezekrol a kis semmi gyerekekrol szól, akiknek semmi tehetséguk. Az újságokban, TV-ben csak róluk beszélnek, én persze azt se tudom, hogy kik ezek meg mi fán teremnek, de annyira sztáosítják oket.

Nagyon fel tud idegesíteni, hogy semmi tehetséguk sincs.. Gondolok itt pl. a Tokio Hotel-re, meg ilyenekre, Joe Jonas, meg ezek...

Egyébként azt sem értem, hogy hogy kerult a Pussycat dolls vagy Rihanna a koztudatba, amikor csak járkálnak a színpadon és se énekelni, se táncolni nem tudtak.

Az igazi muvészeket lassan már mindenki elfelejti, akik valóban letettek valamit az asztalra és valóban a tehetségukkel hódítottak, sot, a mai fiatalság már nem is ismeri oket!

Ha például megkérdezek valakit, hogy ki a kedvenced és példaképed, melyik muvész, mindegyik valami mai hulyegyereket mond. Miért van ez? Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok errol!

2009. márc. 7. 23:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%

Lepontozhattok, de szerintem ez már lerágott csont.

Nem rosszindulatból mondom.

2009. márc. 8. 00:01
 2/25 A kérdező kommentje:
Jó, igen, tudom, hogy ez már lerágott csont, csak az emberek véleményét szeretném tudni errol!
2009. márc. 8. 00:12
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Mert erre van igény,ha nem lenne rájuk kíváncsi senki,akkor nem lennének sehol...De hát ha ez kell a sok parasztnak,akkor ittvan tessék...Para,mi?
2009. márc. 8. 00:14
 4/25 A kérdező kommentje:
De én akkor sem tudom ezt megérteni!!! Egyszeruen ki találta ki ezeket..? És minden a hulye kis naív tinik miatt van, akik minden pénzuket erre az idióta rajongásra koltik. Normális embernek persze normális zene és film kéne, de hol vannak a normális eloadók...???
2009. márc. 8. 00:21
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

Azért a csak tátogni tudó "sztárok" mint Britney Spricc meg ezek sokkal nagyobb gáz mint mondjuk egy Tokio Fotel, mert azok legalább néha élőben is tudnak alkotni valamit. Még ha nem is jót, de tudnak...

És hát amíg erre van igény addig ezek lesznek a médiában, ajánlom ne nézz tévét, én sem teszem, ezért nem is hallottam mostanság Tokio Fotelékről, azt hittem már nem is léteznek. Ezért jó ha az ember nem néz tévét.

2009. márc. 8. 00:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj.. engem nem érdekelnek, ezért nem foglalkozom velük. Azért híresek, és azért olyan gazdagok ebből, mert az emberek foglalkoznak velük. Ha nem jönnek be, akkor sz&rd le őket és kész.
2009. márc. 8. 00:46
 7/25 A kérdező kommentje:
De engem nagyon zavar, hogy ezek berobbantak a koztudatba és az igazi muvészek meg elvesztek!!!:(
2009. márc. 8. 01:03
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Manapság a zene abszolút másodlagos.Az embereket jobban érdekli néhány tehetségtelen seggriszáló műringyó,mint mondjuk Robert Miles szintijátéka...ennyi.
2009. márc. 8. 10:54
 9/25 anonim ***** válasza:
21%
en 14 eves vagyok.Szeretem a Jonas Brothers-t,es regebb szerettem a Tokio Hotel-t is.De attol eltekintve szeretem Delusha-t es Koncz Zsuzsat is.Es ha jobbat produkalsz mint "ezek a kis semmi metroszexuális gyerekek a médiában" akkor elismerem,hogy tehetsegtelenek.
2009. márc. 13. 22:20
 10/25 anonim ***** válasza:
30%
Es nem erdekel ha lepontoztok,a velemenyt kerted es leirtam.
2009. márc. 13. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!