Más szerint is rőhejes Győzike?
Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 10:34
1/9 anonim válasza:
Az, mert ez a karaktere a médiában. Fizetnek neki, o meg mindent megcsinál, amit óhajanak a TV-sek. De amúgy se hiszem, hogy teljesen komplett.
Princess
2/9 anonim válasza:
szerintem szórakoztató, és édes! :) most láttam először a Vacsorcsatában egyhuzamban sokáig, de szerintem aranyos. jó humora van, és helyén van a szíve. kell ennél több? :)
3/9 anonim válasza:
En elvezem a gyozike showt.De amit ott csinal az csak fele kialacio!!!
4/9 anonim válasza:
Szerintem is röhejes, hogy valaki ennyire lealacsonyodjon a pénzért, de valljuk be, korántsem olyan buta, ahogy beállítják/beállítja magát. De ettől számomra még egy pénzéhes bohóc.
5/9 anonim válasza:
Győzike szerintem nem röhejes, hanem szánalmas. Én elhiszem hogy tényleg ennyire buta. A magyar sztárvilágból őt gyűlölöm a legjobban.
6/9 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám,hogy röhejessé teszi magát.
Persze más kérdés,ha kamerák nélkül is ilyen retard...
7/9 anonim válasza:
hath csak a penzert csinalja es szegeny csaladja mert oket is belekeveri de nagyon....aze eleg gaz nah valljuk be h miket forgatnak....en szegyelenem az apamat...:)
8/9 anonim válasza:
Régen nagyon irritált,ma az aki nagyon ki tud akasztaná dráge tesvííííre zsótiXD
9/9 anonim válasza:
ez egyértelmű. egy magamutogató bunkó! igen jól olvastátok!azt írtam hogy bunkó!!! az egy szép nagy magyar réteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!