Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért fikázzák ennyien és...

Miért fikázzák ennyien és ennyire Kormos Anettet?

Figyelt kérdés
Nem annyira jó, mint a többiek, de vegyük figyelembe, hogy ő nő és később kezdte. Szerintem sokat fejlődött és röhögni is tudok rajta, ehhez képest akivel csak beszélek róla fikázza. Csak én szeretem?
2011. ápr. 26. 01:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én bírom. Én is Anett vagyok egyébként, szóval drukkoltam neki nagyon, meg amúgy is... Nőként nehéz lehet. Talán egyesek azért találják furcsának, mert egy kicsit ideges volt az első fellépésénél. :)
2011. júl. 10. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert egy nyomorék? :D
2011. aug. 6. 19:23
 13/15 A kérdező kommentje:

utolsó kommentező, szerintem te lehetsz nyomorék -_-

állj ki és csinálj jobban okoska, mégis ő áll a helyeden és nem te vagy ott gyökéééééééééér.:')

2012. márc. 6. 18:20
 14/15 A kérdező kommentje:
*jobbat
2012. márc. 6. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Ki fikázza? :)

Mondjuk én nem vagyok oda érte. Szép nő, és vannak jó írásai, de a Showderben nem jön át. Sajnos egyszer sem nevettem még a standupján, sőt unalmasnak tartom :( De nem fikázom érte. Én, legalábbis.

2019. ápr. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!