Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg ennyire nehéz lenne...

Tényleg ennyire nehéz lenne ebben a szakmában?

Figyelt kérdés

Pici korom óta az az álmom, hogy ismert musical énekes legyek és díjat is kapjak. 2 év múlva érettségi, énektanárhoz fogok nyártól járni, színjátszó csoportba és magánképzésre (beszédtechnika), de itt mindenütt azt olvasom, hogy csak protekciókkal lehet bejutni a sulikba, és annak az esélye, hogy egyszer főszerepet kapsz egyenlő a nullával. - kivéve persze, ha van egy ismert rokonod... A Gór Nagy Máriába szeretnék majd továbbtanulni, úgy érzem (és mások is), hogy van bennem tehetség, egyéniség, kisugárzás.

Egy ismerősöm azt mondta, hogy az ilyen helyeken sokat dob, ha mondjuk az illető szép és bájos, erről mi a véleményetek? Elsőre azt mondtam, hogy nem is fontos, de így később belegondolva arra jutottam, hogy végüli

2011. ápr. 20. 16:56
 1/2 A kérdező kommentje:
és lány vagyok... :)
2011. ápr. 20. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze, ilyen szakmanal a kinezet is szamit, de musical enekesnek nem vesznek fel, ha nem tudsz enekelni, szoval a kulso meg az enekhang egyarant szamit. Biztos, hogy protekcio nelkul nehez jo szerepeket kapni, de ha annyira kiemelkedoen tehetseges vagy, utat fogsz torni magadnak.
2011. ápr. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!