Nagyon nehéz lenne Jackson-nak hívni?
Figyelt kérdés
Nagyon sok olyat láttam már, hogy a válaszban olyasmit írnak, hogy egyesek nem tartják tiszteletben "Jacko" emlékét, akaratát...stb, de az fel sem tűnik nekik, hogy ők is ugyanezt teszik?
Ez komolyan ilyen nehéz egyeseknek?
2009. júl. 11. 19:38
1/13 anonim válasza:
Ez volt a beceneve, a külföldi hírek mindíg is így nevezték. Mi a gond?
2/13 anonim válasza:
ő nem szerette h.így hívják.ennyi.
3/13 anonim válasza:
Nah Én mindenkinek azt mondom első találkozástól kezdve, h Nisó.. Mégis mindenki Nikinek hív.. Nah. Nem lehetne úgy hívni ahogy én szeretném??!
Ilyet kijelenteni.. Áhh. Na ezért utálom ezt az embert!
4/13 anonim válasza:
Tudod ,azt becézzük,akit szeretünk.Ha tetszik neki,ha nem.
5/13 anonim válasza:
Ha egy Kovácsot Kovinak hívok,ha egy Szegedit Szeginek, az szerinted mit jelent??Szerintem kedvességet és szeretetet.
6/13 A kérdező kommentje:
hát én senkit nem neveznék úgy, ahogy ő nem szereti, legyen szó bárkiről is.
kedveskedni máshogy is lehet...
2009. júl. 11. 20:00
7/13 anonim válasza:
Ha valaki nem szereti,ahogy a közönsége és a fél világ hívja,akkor ott nagy baj van.
8/13 anonim válasza:
:O Nem is tudtam, hogy nem szereti....:(
9/13 A kérdező kommentje:
:-)
2009. júl. 12. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!