Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mennyire színvonalas a Való...

Mennyire színvonalas a Való világ? Ki az a buta aki nézi?

Figyelt kérdés
Nem jött be a producereknek a nagy gázsi(hátul kullog nézetségben a műsor), ezért indul nemsokára a Csillag születik, mivel azt nézik is, de a Való világot ki nézi?
2011. márc. 31. 19:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
de te azért benne vagy abban a 68ban:D
2011. dec. 29. 19:15
 32/37 anonim ***** válasza:
amúgy igen én is nézem!
2011. dec. 29. 20:04
 33/37 anonim ***** válasza:
a való világ igenis népszerű
2011. dec. 29. 20:06
 34/37 bumbi02 ***** válasza:

És ez a szomorú az egészben, hogy népszerű.

Bezárnak 12 vagy mennyi hüyle embert , fél évig kapnak enni, inni, mulatoznak, - meg tehetik hogy abba az időszakba nem dolgoznak, meg tehetik hogy kb fél évi keresettől elessenek -játszák magukat a kamerába, aztán sok 12 éves kisgyerkőc meg istenként tekint fel rájuk....

Az meg hogy szín ötös vagy évek óta, semmit nem jelent.. Én világéletemben 3,6os tanuló voltam, mégis én bekerültem egyetemre, a "szinötös" tanulónk meg nem....

2011. dec. 30. 14:19
 35/37 anonim ***** válasza:

szerinted aki 5-ös nemjó egyetemre kerül?

amúgy ami igaz az igaz az emberek pénzéből vesznek nekik kaját és cigit, és a megjátszásért fizetik őket.

de 8-16 éves korban lévők is nézik és a felnőttek is de nem istenítik hanem jó a baromságukat ahogy hülyétcsinálnak magukból nézni

2011. dec. 30. 17:02
 36/37 bumbi02 ***** válasza:

nem azt mondtam h aki 5ös az nem jó egyetemre kerül.. hanem azt hogy az hogy valaki 5ös, semmit se számít... attól valaki még nem okos

amúgy meg, tavaly elkövettem azt a hibát hogy nagyvonalakban figyeltem a VV 4et, de az kötött le benne hogy hogy van ennyi hülye ember, és ki az aki egy szavazatot is elküld ezeknek....

2011. dec. 30. 17:07
 37/37 anonim ***** válasza:
igen ezt mondom nem istenítésből nézem!
2011. dec. 30. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!