Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mennyire színvonalas a Való...

Mennyire színvonalas a Való világ? Ki az a buta aki nézi?

Figyelt kérdés
Nem jött be a producereknek a nagy gázsi(hátul kullog nézetségben a műsor), ezért indul nemsokára a Csillag születik, mivel azt nézik is, de a Való világot ki nézi?
2011. márc. 31. 19:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg igen csak nagy tévedés azt gondolni, hogy valaki felnéz ezekre az emberekre... természetesen mindenkinek van egy kedvence, akire azt mondja, hogy ezek közül őt illetné a nyeremény, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy tiszteli is ezeket az embereket!
2011. ápr. 1. 10:13
 12/37 bumbi02 ***** válasza:
nagyon sokan vannak akik tisztelik, meg becsülik őket. Hogy ő igen, na ő milyen egy okos értelmes ember, látszik rajta, meg sokkal jobb mint a másik.
2011. ápr. 1. 15:07
 13/37 anonim ***** válasza:
Az hogy valakiről megállapítom, hogy tanult, intelligens, még nem azt jelenti, hogy felnézek rá;)
2011. ápr. 1. 17:57
 14/37 bumbi02 ***** válasza:
tudom, viszont vannak sokan - hidd el, közvetlen környezetembe látok 18 éves "felnőtt embereket" - akik azt hiszik hogy egy Alekosz vagy egy Béci a világközepe. aztán ha jól tudom az ott lévők közül max 1 nek van felsőfoku végzettsége, és még olyan is van akinek csak általános iskolája van.
2011. ápr. 1. 19:07
 15/37 anonim ***** válasza:

Én nézem,és nem érzem magam butának:))

Szerintem nem kellene így látatlanba "lebutáznod" az embereket:)

2011. ápr. 2. 17:46
 16/37 anonim válasza:
Én is nézem és nem vagyok buta .Nem értem ,hogy miért mondod hogy buta aki nézi hiszen ez csak egy tv műsor és attól ,hogy valaki nézi még nem hinném hogy buta.
2011. ápr. 3. 14:34
 17/37 anonim ***** válasza:

Én is nézem, de azért, mert jól kidühönghetem magam rajta, így nem "ártok" másnak.

Dühöngök, mert szomorú, hogy ilyen emberek megoszthatják a közvéleményt, és nagyon szomorú, mert a fiatalok azt hiszik, hogy ez a való világ: lustaság, kosz, mocskos beszéd, füstölés minden mennyiségben, mások pocskondiázása, kibeszélése, köpködés, de ügyes az rtl. Jól összeválogatta a "versenyzőket", igaz, addig sem foglalkozik a néző az igazi problémákkal, mint pl. munkanélküliség, anyagi helyzetünk folyamatos romlása.... sorolhatnám. Nézem, bár előre bosszant, hogy ilyen "teljesítménnyel" ma Magyarországon milliókat, lakást, kocsit lehet szerezni. Számít valakinek manapság az érték?

2011. ápr. 6. 11:31
 18/37 anonim ***** válasza:
Örülök hogy ennyire ismered a VV-t néző embereket :D igen nagyon buták vagyunk.. :D -.-' miértis kell általánosítanod??-.-'
2011. ápr. 14. 13:27
 19/37 anonim ***** válasza:
én még régebben néztem kb heti 1-2x januárig. Aztán elegem lett belőle amikor az a fekete hajú a szőke r*banccal majdnem megverték egymást. Szerintem csak simán szánalmas aki nézi, én is az voltam. Lesz*rom, hogy a környezetemben kinézi ki nem kb50ből 40en nézik. És az végképp buta, aki elhiszi, hogy 100% tiszta "játék", amikor még a f*sásuk is meg van rendezve. Azok meg még hülyébbek, akik jelentkeztek.
2011. ápr. 22. 15:24
 20/37 anonim ***** válasza:
Az a buta, aki nem nézi.
2011. aug. 4. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!